Kungsholmen - Stadshagen, Stockholm

Lindhagensterrassen 9

Såld
  • 1,5 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

Högt läge på 11e våningen - Stor balkong - Sovalkov - Öppen planlösning

Välkommen till detta underbara boende beläget högt upp i huset (våning 11) som presenterar ytterst väldisponerade kvadratmeter med öppen planlösning och en sovalkov. Lägenheten bjuder på en härlig rymd och har stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp. Du finner en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med generösa sällskapsytor att umgås med vänner och familj. I vardagsrummet får du plats med en sällskapsdel samt tv-möbler och invid köket dukar du upp middagsbordet för 4-6 personer.

Det ljusa köket ger dig gott om förvaring och en generös arbetsyta. Från vardagsrum och kök når du lägenhetens lyxigt stora balkong som ger plats för loungemöbler. Här får du ett extrarum under sommarmånaderna. I hallen finns tre garderober för förvaring och entrén är utrustad med säkerhetsdörr. Det stora badrummet är inrett i sobra materialval och utrustat med kombi-tork/tvättmaskin. Genomgående finner du ljusa luftiga ytor i mycket gott skick och fin ekparkett på golven.

På Lindhagensterrassen 9 flyttar du in i en ytterst välskött förening med mycket god ekonomi och de äger marken. Till lägenheten hör ett källarförråd och i fastigheten finns dubbla hissar, solterrasser och garage. Du bor med ett kort gångavstånd till tunnelbanans station Stadshagen (blå linje) alternativt Thorildsplan (grön linje). Med en snabb promenad når du Stockholms innerstads största matbutik ICA Maxi i Lindhagens galleria och når lika snabbt grönskande Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet samt Norr Mälarstrand samt strandpromenad. I bostadsområdet finns flertalet restauranger, systembolag, Friskis & Svettis och Nordic Wellness. Vid Hornsbergs Strand finner populära restauranger och uteserveringar längs med strandpromenaden och under varma sommardagar kan du ligga vid badbryggorna innan du tar dig ett dopp.

Mer om mäklarna