Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm

Essinge brogata 10

REDO™
  • 3 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt

VINDSETAGE - TVÅ TERRASSER- FANTASTISK UTSIKT - HISS TILL VÅN 6/6 - INSYNSSKYDDATLÄGE

Varmt välkommen hem till denna unika vindslägenhet med två terrasser, insynsskyddat högt läge och drömutsikt! Bortom det lyxiga, bor du på en fantastisk ö med grönska och närhet till Mälarens glittrande vatten med kort promenadavstånd.

Hissen tar dig ända upp till våning 6/6. Här kliver du in i en öppen planlösning med gott ljusinsläpp från två takfönster och med ca 4,20m i takhöjd, stora fönsterpartier, parkettgolv och tidlösa materialval. Köket som är integrerat med vardagsrummet är utrustat med spis/ugn, fläkt, inbyggd mikro, kyl/frys och diskmaskin, samt gott om plats för större matbord. Vardagsrummet erbjuder en väl fungerande braskamin och stora fönsterpartier som leder till en av de oslagbara terrasserna med en underbar utsikt över staden. Öppna spisen och terrasserna är nybesiktigade utan anmärkning. Lägenheten har dessutom vattenburen golvvärme.

Sovrummet som ligger intill köket en halv trappa upp, välkomnas med stora fönsterdörrar ut mot lägenhetens andra terrass. Här finns även fantastisk garderobsförvaring längs ena väggen samt AC. Sovrum nummer 2, eventuellt kontor, har mysigt snedtak och stora fönsterpartier. Ett stilrent badrum med sobra kulörer som erbjuder vägghängd toalett, kommod, rymligt duschutrymme samt tvättmaskin och torktumlare! Hallen erbjuder generöst med förvaringsutrymme som ger en fräsch och rymlig känsla. Det finns även ett loft för extra förvaring. Denna lägenhet kan inte bli bättre!

BRF Primusköket 5 är en äkta mycket välskött förening med god ekonomi som äger marken.

På Lilla Essingen bor du mitt i Kungsholmens idyll. Den perfekta blandningen av både stadsliv och den härliga omgivningen kring Mälaren. Ön bjuder också på en härlig grönska. Ett stenkast bort finner du Luxparken och Luxviken med badplatser och strandpromenader. Ön har också ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso är några av favoriterna. Den vackra strandpromenaden är naturskön med utsikt över Mariebergsfjärden och ett aktivt båtliv. I närhet av lägenheten ligger öns populära och välsorterade Ica butik som erbjuder generösa öppettider. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår, annars finns det också träningsmöjligheter på STC, Oasen eller SATS inom kort gångavstånd.Du tar dig lätt till ön med busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. SL:s pendlarbåt har en hållplats några minuter från lägenheten. Snabb påfart till E4:an gör att du slipper många bilköer. Varmt välkommen!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm

Essinge brogata 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.