Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm

Kristinebergs strand 33

REDO™
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar hörnlägenhet - optimal 3 rok - sjöutsikt - fransk balkong - fantastiskt ljusinsläpp

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med bästa läge längs den idylliska strandpromenaden, med en vidsträckt och fri utsikt över den vackra Ulvsundasjön och dess omgivande grönska. När ni stiger in i bostaden möts ni av ett imponerande ljusinsläpp från flera väderstreck och ett vardagsrum och kök som pryds av flertalet charmiga runa fönster.

Här bor ni i en välplanerad hörntrea om 79 kvm med fantastiskt ljusinsläpp och sjöutsikt. Vardagsrummet erbjuder en underbar utsikt över vattnet och ger möjlighet att njuta av solen från eftermiddag till sen kväll. Önskar man ta ett morgon eller kvällsdopp i det blå, har du endast några få steg ner till kajen. Detta är ett mycket trivsamt område där allt man kan önska sig finns i direkt närhet!

Bostaden har generösa sällskapsytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ljust målade golv. Från vardagsrummet nås den franska balkongen. Köket är fullt maskinellt utrustat och gott om arbetsyta och förvaring. Två rymliga sovrum, ett stilrent badrum med tvättmöjligheter samt gott om förvaringsutrymme i både klädkammare och garderober. Dessutom ingår ett rymligt källarförråd som tillhör lägenheten.

Här bor ni i en välskött förening som äger marken. Det finns både gästlägenhet att hyra och bastu för medlemmarna att nyttja. På samma våning som lägenheten finns även ett barnvagnsförråd. För den som har båt så finns Mälarstrands Båtklubb även precis utanför porten.

Vid Kristinebergs strand 33 bor ni centralt samtidigt som ni har vatten och natur som nära granne, det bästa av två världar! Lägenheten ligger intill strandpromenaden med badbryggor, soldäck samt fantastisk utsikt mot Ulvsundasjöns glittrande vatten med Pampas Marina på andra sidan. Du kan säkert förstå lyxen att kunna börja morgonen med ett morgondopp eller svalka av er precis innan läggdags bara genom att gå tvärs över gatan. Du finner härliga grönytor precis runt hörnet med baddamm och lekplats för de små. I närområdet finns allt man kan önska sig såsom flera butiker, restauranger, caféer, gym, närservice och goda kommunikationer. Med en kort promenad når ni Stockholms innerstads största matbutik ICA Maxi i Lindhagens galleria där ni även har Systembolaget, gym, Normal, apotek för att nämna några. Ni har även nära till tunnelbanestationerna Kristineberg (grön linje) och Stadshagen (blå linje) samt flertalet busslinjer såsom 61, 65, 74 och 405.

Denna lägenhet är värd att se! Kontakta mäklaren för mera info, bilder och visning.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm

Kristinebergs strand 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.