Kristineberg Kungsholmen, Stockholm

Love Almqvists väg 4B, 5tr

Såld
  • 2 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp i huset - Stor balkong med vidsträckt utsikt - Optimalt planerad

ACCEPTERAT PRIS - Kontakta mäklaren för visning.

- Vån 5/5
- Soldränkt stor balkong som blir ett "extrarum" under sommarmånaderna med markis
- Rymligt sovrum med stor garderob och plats för dubbelsäng
- Cirka en minut från Kristinebergs tunnelbanestation

Varmt välkommen till detta underbara boende med ytterst väldisponerade kvm och bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Du bor med högsta läget i huset med ett helt insynsfritt läge och vidsträckt utsikt över Kungsholmen. Du finner stora fönsterpartier och en rymlig balkong med en markis som blir ett extrarum under sommarmånaderna. På balkongen kan du njuta av panoramavy över grönska och Kungsholmen samt sol från tidig morgon till eftermiddag. Vardagsrummet presenterar en härlig rymd med gott om plats för sällskapsdel, tv möbler och större matbord. Det smakfulla köket ger mycket bra förvaring i skåpinredning som löper längs med ena väggen samt extra förvaring i bevarad originalinredning. I det mysiga sovrummet finner du platsbyggd garderob och utrymme att möblera med en dubbelsäng. Genomgående är lägenheten i mycket gott skick och passar utmärkt för såväl singelboende som för par. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Här bor du i en trygg och välskött förening som äger marken. Dessutom har föreningen en fantastisk takterrass för medlemmarna att nyttja.

På Love Almqvist Väg 4b i vackra Kristineberg bor du med grönskan precis utanför dörren och du når härliga badklippor endast en kort promenad bort. Strandpromenaden längs Kristinebergs och Hornsbergs strand erbjuder vackra vyer, badbryggor och populära restauranger. Det finns ett fantastiskt motionsspår som tar dig runt vackra Kungsholmen. Kommunikationerna hit är oslagbara med Coop Kristineberg precis intill.

Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje når du med endast någon minuts promenad bort! Du har även närhet till city och stadens puls vilket ger dig det bästa av två världar. Tunnelbanan tar dig snabbt till Fridhemsplan och vidare ner till City. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek, Normal, gym mm når du med kort promenadavstånd. Där finner du även tunnelbanans blåa linje. I närområdet finner ni Swing by Golfbaren, fik, restauranger, idrottshall, skola, badplatser etc.

Varmt välkommen!

Mer om mäklarna