Gröndal, Stockholm

Storsegelvägen 12

  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 6 495 000 kr
Månadsavgift: 5 867 kr/mån

Lyxig 4:a med sjöutsikt, solig balkong och tyst läge!

Varmt välkomna till denna välplanerade 4-rumslägenhet som är belägen i den imponerande föreningen Brf Balneum! Föreningen har en egen båthamn, båtplatser, ett SPA-område med pool, två solterrasser och en bastu, som alla är tillgängliga i samma byggnad som lägenheten. Om du funderar på hur du ska förvara matleveranser, så finns det ett kylrum i entrén. Välkommen till ett bekymmersfritt boende med extra lyxiga bekvämligheter.

På Storsegelvägen bor du i harmoni med naturen, med Mälaren som din närmaste granne. Alla sovrum, inklusive badrummet och balkongen, erbjuder utsikt över vattnet, och från vissa fönster kan du även se Norr Mälarstrand. Den rymliga balkongen har den bästa solinriktningen och erbjuder många underbara soltimmar innan solen försvinner bakom hustaken. Planlösningen är idealisk för en modern familj, med gott om förvaringsutrymme och en öppen planlösning som främjar socialt umgänge. Lägenheten har högkvalitativa materialval, generös takhöjd, specialbyggda inredningar och smakfulla färgval. De stora fönstren släpper in ljus från två håll och skapar en känsla av rymd året runt. Här kan du bo i lugn och ro, i en välbyggd bostad med isolerade fönster som garanterar en trivsam inomhusmiljö. Lägenheten kommer även att tillfredsställa de mest krävande med sina höga kvalitetsstandarder och förstklassiga detaljer.

Gröndal Strand är en egen oas som ligger nära stadskärnan, perfekt för barn då området är avskilt från trafikerade vägar. Här har du närhet till Mälarens vatten och fantastisk natur samtidigt som du är nära stadens puls. Bara några steg från porten hittar du den vackra nya bryggpromenaden och Gröndals klippbad. I Gröndals lilla centrum känns den småstadsatmosfären tydlig med en lokal blomsterbutik, en frisör och det klassiska Café Lundbergs. Området erbjuder flera populära caféer och restauranger som Vintervikens trädgårdscafé, restaurang Winterviken, Thelins och Café Cul-de-sac. Hela området är rikt på pittoreska stigar längs vattnet och genom skogen.

Kommunikationerna är utmärkta med bland annat en färja som tar dig till Stadshuset på bara 20 minuter, Mälarhöjdsbadet och Drottningholm. I närheten finns också en pendlarbåt mellan Ekerö och stadskärnan, som du kan använda med ditt SL-kort. Både bussar och tvärbanan har hållplatser nära lägenheten. Endast 2 km bort ligger Liljeholmen, där du hittar ytterligare bussar, tunnelbana och en stor galleria med omkring 90 butiker, gym, restauranger och andra bekvämligheter.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Gröndal, Stockholm

Storsegelvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.