Birkastan - Vasastan, Stockholm

Robert Almströmsgatan 6, 4tr

Såld
  • 2,5 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Högt upp med solig balkong i ljuvliga Birkastan!

- Juridisk person godkänns - Bra planlösning - 20-talsattribut - Solig balkong - Öppen spis - Tvättmaskin - Diskmaskin - Fint renoverad - Högt läge - Välplanerad - Stabil förening -

På synnerligen eftertraktat läge, i hjärtat av Birkastan, finns nu denna underbara 20-talspärla till salu! Vi tar hissen upp till fjärde våningen och möts av en inbjudande entré med plats för avhängning av ytterkläder. På vänster hand finner vi köket, som på ett smakfullt vis renoverats. Bra förvaring bakom de vita, släta luckorna, som matchas fint med bänkskiva i exklusiv Carraramarmor. Kvalitativa vitvaror från Miele och Smeg. Här finns plats för matbordsmöblemang och härifrån når man också den fantastiska balkongen, som vetter ut mot föreningens grönskande innergård och bjuder på sol stora delar av dagen - svårslaget! Privat sovrum (med skjutdörr) med plats för dubbelsäng, samt med bra förvaring i de platsbyggda garderoberna. Här finns även en tvättmaskin i den anslutande klädkammaren. I bostadens andra del ligger vardagsrummet, som har plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Det genomgående läget ger ett härligt ljusinsläpp, samtidigt som vackra originalattribut så som fiskbensparkett (nyslipad), spröjsade fönster samt generös takhöjd (2.80 m) har bevarats! Mellan vardagsrummet och sovrummet finns ett genomgångsrum, som med fördel kan nyttjas som matsal. Här finns en fullt fungerande öppen spis samt en platsbyggd bokhylla! Stilrent badrum, i helkaklat utförande med badkar, toalett och handfat med kommod. Här bor man i en stabil förening, som äger marken och som godkänner juridisk person.

En perfekt bostad att trivas i - varmt välkomna på visning!

Bostaden är belägen på en lugn, enkelriktad tvärgata till Rörstrandsgatan, som blir en gågata sommartid och som kännetecknas av alla dess restauranger, caféer och barer. Därutöver har man nära till både Vasaparkens härliga grönska samt till Karlbergs underbara grönområde, med motionsslinga och badmöjligheter. Ett stenkast bort finner vi även alla nödvändiga kommunikationer, med både busslinjer, tunnelbanan, pendeln och flygbussen. För den bilburna finns under Sankt Eriksplan ett stort varmgarage med elbils-laddare vid samtliga platser och där elen ingår i priset. Sammantaget ett av Vasastans mest omtyckta områden!

Mer om mäklarna