Västra Skogen, Solna

Armégatan 29, 5 tr

Såld
  • 3 rum
  • 78,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad 3:a i hörnläge med grönskande utsikt & balkong i soligt läge!

Välkommen till denna ljusa, rymliga och välplanerade hörnlägenhet med stor och trevlig balkong i soligt läge! Denna bostad har generöst tilltagna ytor och ett fantastiskt naturligt ljus som fyller rummen från morgon till kväll. Det rymliga vardagsrummet är öppet och inbjudande, vilket ger gott om plats för både en bekväm sittgrupp och annat önskvärt möblemang, perfekt för att njuta tillsammans med nära och kära. Köket flyter smidigt över i matplatsen och skapar en inbjudande atmosfär som är både privat och fylld med vackert ljusinsläpp med fin utsikt utan insyn. Här finns gott om plats för ett stort matbord där 8-10 gäster kan sitta bekvämt utan att det någonsin känns trångt eller instängt. De stora fönstren längs med väggen förstärker den öppna och luftiga känslan ännu mer. De två sovrummen i denna bostad är rofyllda och rymliga och erbjuder generöst med förvaringsutrymme. Inte att förglömma är att de är tysta och mer eller mindre fria från insyn. Det moderna badrummet är välutrustat med duschhörna, handdukstork samt både tvättmaskin och torktumlare. Vilket kompletteras med en användbar avlastningsyta för såväl tvättvikning eller blöjbyte. Hallen är välkomnande och luftig med plats för avhängning av ytterkläder. Till lägenheten hör ett källarförråd!

Här finner ni dessutom det mesta som bidrar till ett enklare och behagligare vardagsliv, tvättmaskin och torktumlare i badrummet, garage i huset, barnvänlig innergård med lekplats, närhet till skolor och barnomsorg, Pampas marina, 200 m till T-bana Västra skogen. Här bor du med närhet till Västra skogen, Huvudsta C och Solna C med all dess bekvämlighet i form av kommunikationer, livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, gym, shopping etc. I närområdet finner du även ljuvliga grönområden, Ulvsundasjön, parker, förskolor och skolor (kort gångavstånd till Granbackaskolan samt till internationella Engelska skolan som öppnade upp år 2021).

BRF Korsnäbben är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi där lånen årligen amorteras ned. I avgiften ingår bredband, förråd, värme, varm- och kallvatten. Föreningen tillhandahåller en övernattningslägenhet, cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har såväl parkeringsplatser utomhus som garageplatser och möjlighet till laddning av el-bil finns. Föreningen erbjuder även en välskött och fin innergård med gräsmattor, grillplats samt lekplats.

Att bo i ett läge som detta är få förunnat. Här har du Västra Skogens torg runt hörnet med T-banestation med dubbla tunnelbanelinjer som tar dig till Stockholm C på 7 minuter. Dessutom finns bussförbindelser, livsmedelsbutiker, restauranger och pressbyrå samtidigt som du har naturen som granne. Sköna promenadstråk och joggingspår finns längs Karlbergs Strand. Pampas Marina och Kungsholmen ligger inom kort gångavstånd. Ett uppskattat inslag för hela familjen är helgbrunchen nere på Sjökrogen vid Pampas Marina. Har du bil så tar du dig väldigt lätt och smidigt ut på E4an. På 1-2 minuters gångavstånd finns ett flertal skolor och förskolor. Den grönskande naturen finns utanför dörren och några stenkast bort finns bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng och Hufvudsta ridklubb. Vid Huvudsta strand finns även Solna Seglarskola som är väldigt uppskattad. Augustendals 4-H gård erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn. För dig som gillar att spela den populära sporten padel så finns Padelgården precis utanför bostaden där man nyligen låtit installera fyra nya toppmoderna utomhusbanor av högsta kvalité. Den nyöppnade Engelska skolan ligger inom gångavstånd från bostaden.

Varmt välkommen på visning!

Julian Andersson
SkandiaMäklarna

Mer om mäklarna