Västra Skogen, Solna

Armégatan 29, 5 tr

REDO™
  • 3 rum
  • 78,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad 3:a i hörnläge med grönskande utsikt & balkong i soligt läge!

Välkommen till denna ljusa och rymliga hörnlägenhet som erbjuder ett fantastiskt naturligt ljusinsläpp från morgon till kväll. Den välplanerade bostaden har en stor och härlig balkong i soligt läge. Vardagsrummet är öppet och inbjudande, perfekt för umgänge med både familj och vänner. Köket har en smidig övergång till matplatsen och skapar en trivsam atmosfär med utsikt utan insyn. Här finns gott om plats för ett stort matbord där upp till 10 gäster kan njuta av måltider. De två sovrummen är rofyllda och rymliga med generösa förvaringsmöjligheter. Det moderna badrummet är fullt utrustat med duschhörna, handdukstork samt både tvättmaskin och torktumlare. Hallen är välkomnande och luftig med gott om plats för avhängning. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

BRF Korsnäbben är en stabil och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och kontinuerlig amortering av lån. I månadsavgiften ingår bredband, förråd samt värme och vatten. Föreningen erbjuder sina medlemmar en rad bekvämligheter såsom en övernattningslägenhet, cykel- och barnvagnsrum, samt både parkeringsplatser och garage med möjlighet till elbilsladdning. Innergården är välskött och erbjuder gräsmattor, grillplats och lekplats som bidrar till en trivsam boendemiljö för både barn och vuxna.

Här bor du i ett mycket attraktivt område med Västra Skogens torg runt hörnet, där du har tillgång till tunnelbanestation med två linjer som tar dig till Stockholm C på endast 7 minuter. Området erbjuder även utmärkta bussförbindelser, livsmedelsbutiker, restauranger och närservice. För den aktive finns Karlbergs Strand med fina promenadstråk och joggingspår samt Pampas Marina och Kungsholmen inom nära avstånd. I närheten finns även flertalet skolor och förskolor, samt Engelska Skolan som öppnade 2021. Du har även närhet till Ulvsundasjön, Huvudstabadet och Hufvudsta ridklubb. För padel-entusiaster finns Padelgården med toppmoderna utomhusbanor precis utanför bostaden. Här har du allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende! Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västra Skogen, Solna

Armégatan 29, 5 tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.