Västra Skogen, Solna

Infanterigatan 6, 8 tr

Såld
  • 2 rum
  • 56,5 kvm
  • Bostadsrätt

Boende i toppskick högt upp i huset med fri utsikt och stor inglasad balkong i sydväst!

- Balkong i sydvästläge
- Högt upp i huset
- Storslagen utsikt
- Modernt kök med goda arbetsytor
- Vitlaserad ekparkett i hela bostaden
- Ljusa ytskikt genomgående i hela bostaden
- Stora platsbyggda garderober i sovrummet
- Stambytt fastighet
- Helt insynsskyddad
- 2 st förråd tillhör lägenheten
- Stabil förening med låg belåning
- Närhet till skolor och förskolor
- Gångavstånd till Ulvsundasjön och Pampas Marina
- Gångavstånd till både Västra Skogen tunnelbana samt Huvudsta Centrum
- Kommande Södra Hagalund längs med förlängningen av gröna linjen
- Expansivt område med cykelavstånd till Kungsholmen /Hornsberg

Varmt välkomna till denna smakfullt renoverade lägenhet belägen på våning 8 med fri utsikt ut över trädtoppar och takåsar. Lägenheten håller genomgående en otroligt hög standard och stoltserar med fullutrustat och stilrent kök med maskinell utrustning från Samsung och plats för matbord, stort och luftigt sovrum med otrolig förvaring, ett stort och rymligt stambytt badrum och ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong i bästa solläge där solen skiner från tidig dag till solnedgång! Genomgående vitlaserat ekparkett pryder golvet och väggarna är målade i ljus respektive beige nyans. Ett fantastiskt ljusinsläpp genomsyrar hela lägenheten och tack vare det höga läget utan en annan huskropp ovanför erbjuds en milsvid utsikt utan insyn. Som grädden på moset har denna bostad nyligen genomgått en fasad, balkong och fönsterrenovering.

HSB Brf Pampas i Solna är en mycket populär och stabil förening med en välunderhållen fastighet med en belåning om 4 482 kr/kvm. Bostadsrättsföreningen klassas som äkta och äger marken. Föreningen består av hela 746 bostadsrätter samt 6 lokaler. I husets källare ligger 3 gemensamma tvättstugor, vardera utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och ett nytt torkskåp. Dessutom finns det i huset även en spontantvättstuga för snabba tvättbehov. I huset finns även ett gemensamt cykelrum.

Västra skogen är ett område att trivas i. Närmsta tunnelbanestation Västra Skogen ligger bara någon minut bort och utmärkta cykelvägar in till city och Vasastan på ca 15 minuter. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska) och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. I närområdet finns mataffärer, restauranger, Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice i form av 120 butiker och serviceinrättningar.

För mer information och privatvisning ombes kontakta ansvarig fastighetsmäklare Julian Andersson.

Mer om mäklarna