Rudviken/Solna C, Solna

Blomgatan 8

REDO™
  • 2 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad och välplanerad pärla med inglasad balkong i soligt läge!

Inom kort presenteras denna välplanerade och yteffektiva lägenhet i omåttligt populära Rudviken, gränsande med Råsunda och Solna Centrum. Bostaden erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp och känsla av rymd. Från hallen, med gott om förvaringsmöjligheter, nås lägenhetens badrum som renoverades 2016 som är av bra storlek för dusch, wc, handfat i kommod samt övrig förvaring. Vidare in i vardagsrummet finns generösa ytor för möblering av soffa, TV och övrigt möblemang såsom skrivbord eller garderober. Idag finns här två stycken garderober som är kvar vid köp om så önskas. Fönster i två väderstreck ger härligt ljus och förstärker den rymliga känslan. I köket finns förvånansvärt mycket förvaring och arbetsyta samt plats för ett ordentligt matbord. Köket renoverades 2016 och har diskmaskin. Från köket leder en dörr ut till den tilltalande, inglasade balkongen, vars generösa storlek ger utrymme för både möbler och odlingar. I det mysiga sovrummet får utan problem en dubbelsäng med nattduksbord plats samt övrig förvaring i två garderober. 43 kvadratmeter har aldrig varit mer välplanerade, och det tillsammans med den låga avgiften i en stark förening gör detta till nästa drömboende! Addera här närheten till kommunikationer samt City - detta är ett objekt som inte får missas!

- Låg avgift
- Väldigt stort förråd om cirka 8kvm
- Ekonomiskt stabil förening
- Fantastisk planlösning
- Nära T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar
- Gång- och cykelavstånd till City
- Nära framtida gröna tunnelbanan

BRF Rudviken 7 är en välskött, lågt belånad och stabil äkta förening som äger marken. Föreningen består av 75 bostadsrätter, fyra hyresrätter och tre lokaler för uthyrning. Till lägenheten hör ett extra stort förråd om ca 8kvm och som medlem ges även möjlighet att nyttja tvättstuga, föreningslokal och en härlig bastu. Ekonomin i föreningen är superb och utöver en kassa på över 8 miljoner kronor är är belåningsgraden per kvadrat endast 1 700kr! En fantastiskt stabil ekonomi och trots detta har flera stora renoveringar utförts.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Runt om Rudviken erbjuds ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gröna linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gröna och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma Blocks med flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rudviken/Solna C, Solna

Blomgatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.