Råsunda, Solna

Bollgatan 7

  • 4 rum
  • 100 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 6 995 000 kr
Månadsavgift: 3 696 kr/mån

Två badrum, tillhörande garageplats och skuldfri BRF!

* Skuldfri förening
* Låg avgift
* Två badrum (Badkar och tvättmaskin i ena & dusch i andra)
* Garageplats medföljer bostaden

Varmt välkomna till Bollgatan 7, i hjärtat av Råsunda, och denna välplanerade lägenhet om 100kvm med tre sovrum, vardagsrum med utgång till balkong, rymligt kök med matplats samt två stora badrum som stilsäkert har renoverats. Utöver detta tillhör en garageplats till lägenheten för endast 550kr per månad som nås genom hiss och bostadsrättsföreningen är skuldfri.

Lägenheten är väldisponerad med en stor och välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter och förvaring i flertalet garderober. Köket som renoverades 2018 erbjuder gott om arbetsyta samt mycket förvaring i de flera under- och överskåpen. Diskmaskin från 2023. Båda badrummen är stilsäkert renoverade 2018 där den ena är utrustad med badkar (från 2021) och tvättmaskin (från 2023) och den andra med dusch. Master Bedroom rymmer såväl dubbelsäng med nattduksbord som förvaring i garderober och plats för ytterligare förvaringsmöbel eller skänk. Sovrum två har tillgång till en egen klädkammare/förråd och det sista sovrummet har utsikt mot den fina Charlottenburgsparken. Väl tilltaget vardagsrum som enkelt möbleras med stor soffa och TV-möbel samt övrigt möblemang som till exempel bokhylla eller skrivbord. Från vardagsrummet nås även lägenhetens stora balkong där kvällssolen skiner.

På Bollgatan erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går från närliggande Råsundavägen och tunnelbana nås närmast från Solna Centrums nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten. I framtiden kommer den nya gula tunnelbanan ha en nedgång precis i närheten vilket förutom att öka kommunikationer även kan antas ha en mycket positiv effekt på försäljningsvärdet. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

Välkomna till BRF Planen 3, belägen vid Bollgatan/Ryttargatan i Solna. Föreningen, som är äkta, skuldfri och äger marken, erbjuder 51 väl underhållna lägenheter byggda 1992. Med bekvämligheter som källarförråd, rätt till garageplats tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum och grillplats, blir vardagen enkel och bekväm. Föreningen har en god ekonomisk status och fastigheten ligger nära Solna Centrum med utmärkta kommunikationsmöjligheter till tunnelbana, buss, och pendeltåg. Detta är ett boende som verkligen främjar medlemmarnas ekonomiska och sociala intressen.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Råsunda, Solna

Bollgatan 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 7 000 000 kr