Råsunda, Solna

Östervägen 28B

REDO™
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2:a i populärt projekt från 2021 med solig balkong

Inom kort kan vi presentera denna underbara 2:a högt belägen i det nya och mycket populära projektet Råsunda 101! Lägenheten är 55 kvadratmeter med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och fördelas över ett ljust och rymligt vardagsrum med plats för både en stor soffa, TV-möbel och andra möbler, som till exempel matbord eller skrivbord. Från vardagsrummet nås en solig balkong där det finns utrymme för både möbler och växter. Det ljusa och moderna köket har stilrena materialval och full maskinell utrustning, samt gott om plats för ett stort matbord. Fönster ut mot föreningens innergård. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng samt förvaring och även här fönster mot den lugna innergården. Stilrent badrum med stora, vita kakelplattor som pryder väggarna och mörkt klinkergolv försett med golvvärme. Takdusch bakom vikbara glasväggar, handfat i kommod med ovanhängande belyst spegelskåp samt tvättmaskin & torktumlare med såväl arbetsyta som förvaring ovan. Bakom säkerhetsdörren välkomnar hallen in med gott om förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderober.

BRF Råsunda 101 är ett unikt boende i ett exklusivt projekt, byggt av kvalitetsutvecklaren JM. Här bor du i ett modernt och trivsamt område mitt bland Råsundas historiska byggnader och breda utbud av restauranger, caféer och butiker. Föreningen erbjuder hiss direkt till garaget med 66 parkeringsplatser, alla med laddstolpar för elbilar. Dessutom finns en stor gemensam takterrass med fantastisk utsikt över Solna, en övernattningslägenhet samt en gemensamhetslokal med kök att hyra. Förråd samt källsortering finns i huset med enkel access.

Lägenheten ligger på Råsundavägen, där du har nära till både charmiga promenadstråk bland sekelskifteshus och mysiga caféer, butiker och restauranger. Flera kommunikationsalternativ finns i närheten, med buss 515 som går direkt till Odenplan utanför porten och närmaste tunnelbanestation vid Solna Centrum eller Näckrosen, bara några minuter bort. I Solna Centrum hittar du över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar, samt pendeltåg från Solna Station som nås med en kort promenad. Dessutom finns Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten för shopping och rekreation.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Råsunda, Solna

Östervägen 28B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.