Råsunda, Solna

Förrådsgatan 3

Såld
  • 2 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad pärla mitt i Råsunda med gott om förvaring och balkong mot lugn innergård!

Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet som trots sina få kvadratmeter erbjuder ett luftigt och lättmöblerat boende med gott om förvaring - perfekt för både en eller två personer!

Lägenheten disponeras över en rymlig hall bakom säkerhetsdörr med god förvaring i flera garderober och ytterligare yta bakom gardin. Redan första klivet in i lägenheten ger en försmak på de fina detaljer den har att erbjuda, bland annat det vackra trägolvet som genomsyrar hela lägenheten. Från hallen nås lägenhetens stambytta badrum som idag inrymmer badkar men som kan bytas ut mot dusch och tvättmaskin om så önskas. Vidare in i bostaden nås den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket är stilrent renoverat med gråa skåpsluckor samt en detaljrik bänkskiva som snyggt bryter av. Gott om såväl förvaring som arbetsyta. Vardagsrummet är stort till storleken och här ryms utan problem såväl matbord samt stor soffa och TV-möbel. Härifrån nås även lägenhetens balkong ut mot grönska, där solen visar upp sig på eftermiddagen. Sovrummet är ytterst välplanerat och rymmer en dubbelsäng tillsammans med en hel vägg med garderober.

Bostadsrättsföreningen Kastanjen som lägenheten tillhör är välskött och belägen i hjärtat av Råsunda, ett populärt område i Solna. Föreningen har en stabil ekonomi med låga avgifter för medlemmarna och har genomfört flera viktiga renoveringar för att säkerställa fastighetens långsiktiga underhåll. Föreningen erbjuder gemensamma utrymmen som en trivsam innergård och cykelrum. Här bor du med närhet till både grönområden och stadens puls, vilket ger en perfekt balans mellan lugn och bekvämlighet.

På Förrådsgatan erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går strax utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens eller Solna Centrums nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten. I framtiden kommer den nya gula tunnelbanan ha en nedgång precis i närheten vilket förutom att öka kommunikationer även kan antas ha en mycket positiv effekt på försäljningsvärdet. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

Mer om mäklarna