Råsunda, Solna

Östervägen 40

Såld
  • 1 rum
  • 27 kvm
  • Bostadsrätt

Härlig balkong med sjöutsikt och grönska samt bästa solläge!

Välplanerad lägenhet på Östervägen 40 i Råsunda, belägen högt upp i huset med en fantastisk balkong som bjuder på sjöutsikt och kvällssol. Denna ljusa och moderna enrummare på 27 kvm är perfekt för dig som söker en harmonisk kombination av cityliv och naturnära omgivningar.

HSB Brf Gläntan är en stabil förening med god ekonomi och omfattande faciliteter. Här finns gym, hobbyrum och en planerad takterrass på våning 5 med samma utsiktsläge som lägenhetens balkong. Tre förråd (två på vinden, ett i källaren) och tvättstuga i byggnaden med både stor och liten avdelning för boende i hus 40.

På Östervägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går några få minuters promenad bort och tunnelbana nås närmast från Näckrosens nedgång också det endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i den direkta närheten. I framtiden kommer den nya gröna (tidigare gula) tunnelbanan ha en nedgång precis i närheten vilket förutom att öka kommunikationer även spås ha en mycket positiv effekt på försäljningsvärdet. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

Mer om mäklarna