Råsunda, Solna

Garvis Carlssons gata 24

Såld
  • 4 rum
  • 100 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 4rok i hjärtat av Råsunda med grönska och kommunikationer runt knuten!

Denna fantastiska 4:a på 100 kvm erbjuder en perfekt blandning av modern design och praktisk funktionalitet. Den öppna planlösningen förenar vardagsrum och kök på ett inbjudande sätt, vilket skapar en ljus och rymlig atmosfär tack vare de stora fönstren. Köket är stilrent och fullt utrustat, perfekt för den stora familjen och/eller matlagningsintresserade. Lägenheten har tre rymliga sovrum med gott om förvaring, en klädkammare, ett modernt badrum som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-WC. Från den generösa balkongen kan du njuta av solen och lugnet i detta eftertraktade område. Föreningen erbjuder även tillgång till garage, cykelrum och en grönskande innergård. Närheten till grönområden, skolor och utmärkta kommunikationer gör detta boende idealiskt för både familjer och pendlaren.

FÖRENING
Brf Derbyt är en äkta bostadsrättsförening som innehar 157 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt (uthyrda till Little Peace Yoga AB, October Stockholm AB och SDG Swedish Design Group). Föreningen äger marken som byggnaden från 2020 står på, och som medlem har man tillgång till två miljörum samt cykelrum och barnvagnsrum i varje trappuppgång. Innergården bjuder på cykelställ, soffor, sandlåda, utegrill och picknickbord under en härlig pergola samt en känsla av historia då det tidigare var platsen för Råsundastadion innan den flyttades till Arenastaden. Föreningen har 3 lika stora lån där ett av lånen har en rörlig ränta. De resterande lånen har en ränta på 0,9% respektive 1,0%. Föreningen har beslutat om en extraamortering vilket sänker skuldsättning per kvm från 14 300kr till 13 860kr. Elförbrukning debiteras i efterskott via månadsavgift samt att den mäts enskilt för varje lägenhet.

PARKERING
Garage finns under fastigheten och bokas via Parkman AB.
Boende 16.00-09.00 vardagar, dygnet runt på helger 1020 kr/mån
Boende dygnet runt 2 348 kr/mån
Boende timtaxa 15 kr/tim
Plats för laddning och MC finns också
Parkering för ej boende i föreningen är 30 kr per påbörjad timme alt 180kr/dygn. I övrigt råder boendeparkering på gatan i Solna för 400 kr/månad alternativt 1 000 kr/kvartal.

OMRÅDE
På Garvis Carlssons Gata erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går från närliggande Råsundavägen och tunnelbana nås närmast från Näckrosens eller Solna Centrums nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten. I framtiden kommer den nya gula tunnelbanan ha en nedgång precis i närheten vilket förutom att öka kommunikationer även kan antas ha en mycket positiv effekt på försäljningsvärdet. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 076-8975795

Mer om mäklarna