Råsunda/Vasalund, Solna

Vasavägen 6, Vån 6/7!

  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 995 000 kr
Månadsavgift: 4 907 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

TOPPRENOVERAD TREA MED ÖPPEN PLANLÖSNING HÖGT UPP I HUSET!

När du stiger in i lägenheten välkomnas du av en hall som genomsyras av rymd och ljus. En social och öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet inbjuder till avkoppling och umgänge. Det renoverade köket erbjuder en köksö och är rymligt med generösa arbetsytor och förvaring, komplett med all nödvändig utrustning och en fantastisk utsikt över Råsunda. Vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för en matplats och soffgrupp, samt utgång till en inbjudande balkong där man kan avnjuta den sköna förmiddagssolen. Lägenheten har två rymliga sovrum med gott om plats för en dubbelsäng varav det ena sovrummet erbjuder garderober för förvaring. Dessutom finns en praktisk klädkammare som kan användas som städskåp. Slutligen återfinns ett stambytt, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare!

- Öppen planlösning.
- Högt upp i huset på våning 6/7.
- Balkong med slående utsikt.
- Gott om förvaringsmöjligheter.
- Smakfulla färg- och materialval.
- Stambytt badrum med tvättmaskin och torktumlare.
- Ett tillhörande källarförråd
- Fin utsikt över Råsunda.

Vasavägen 6 tillhör Brf Vasa Solna 2008. Föreningen är mycket stabil och har en god ekonomi. Den äger marken och har genomfört många renoveringar över åren. Det finns också tre hyresrätter kvar som genererar inkomster för föreningen och ses som en dold tillgång. Till lägenheten hör även ett förråd.

Lägenheten är belägen i ett fantastiskt läge! En kort promenad bort finner du Råstasjön och intilliggande Lötsjön, som erbjuder vackra promenadstigar och naturupplevelser. I närheten ligger även Råsundas charmiga Stråket med dess restauranger, butiker och trevliga kaféer. Bara några minuter bort hittar du Mall of Scandinavia och Solna Centrum, där det finns utmärkta shoppingmöjligheter och ett flertal restauranger. Området har också utmärkta kommunikationer; längs Råsundavägen finns flera busslinjer, inklusive linje 515 till Odenplan. Närmaste tunnelbanestation finns i Solna centrum, där även tvärbanan passerar. Vid Solna Station finns både pendeltåg och tvärbanan. Dessutom pågår arbetet med att förlänga tunnelbanans gröna linje från Odenplan till Arenastaden, vilket beräknas vara klart år 2028.

Denna lägenhet måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • OBS! Visning bokas via Skandiamäklarnas hemsida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Råsunda/Vasalund, Solna

Vasavägen 6, Vån 6/7!

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.