Karolinska/Solna, Solna

Fogdevreten 6, 2 tr

Såld
  • 3 rum
  • 56 + 9 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig och nyligen stamrenoverad trea i lågt belånad förening! Granne med Vasastan!

- Rymlig & ljus
- Stambytt badrum 2023
- Praktiskt kök med diskmakin
- Stora sovrum med plats för dubbelsäng
- Ypperlig förvaring
- Stor och otroligt välskött förening
- Gemensamt gym och bastu
- Citynära läge
- Gångavstånd till T-Bana
- Bra bussförbindelse
- Nära till nya Hagastaden
- Närhet till Karolinska
- All service vid Torsplan & Solna C
- Lugn och trivsamt område
- Hagaparken & Brunnsviken runt hörnet

Välkommen till denna ljusa och stilfulla 3:a med en modern och öppen planlösning som skapar ett naturligt flöde mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har två rymliga sovrum, varav det ena imponerar med en takhöjd på hela 3,80 meter. Detta unika rum erbjuder inte bara en fantastisk rymd, utan har även en egen ingång från trapphuset med säkerhetsdörr. Med denna imponerande takhöjd finns det dessutom möjligheter att disponera rummet som arbetsrum eller att bygga ett loft med full ståhöjd, här är det endast fantasin som sätter gränser! Bostaden erbjuder dessutom generösa förvaringsmöjligheter med en rymlig klädkammare och tillhörande externt förråd. Köket är både praktiskt och funktionellt, utrustat med spis och diskmaskin, vilket underlättar vardagens bestyr. Badrummet är stambytt 2023, vilket ger en extra trygghet och komfort. Lägenheten har 3-glasfönster som bidrar till utmärkt ljudisolering och energieffektivitet.

Lägenheten är registrerad som 2 rum och kök i föreningen men disponeras i dagsläget som 3 rum och kök.

Föreningen är väl underhållen och har en synnerligen stabil ekonomi, tack vare framgångsrika försäljningar av mark som genererat cirka 200 miljoner kronor. Dessutom äger föreningen marken själva och njuter av goda hyresintäkter, samt har stora potentiella tillgångar i form av 10 hyreslägenheter som kan säljas vid ledighet. I föreningen finns även tillgång till gym, bastu och relaxavdelning, vilket gör detta boende till något alldeles extra.

Fogdevreten vid Karolinska är ett populärt område med ett mycket attraktivt läge invid Vasastan. Närheten till Vasastan ger närhet såväl till mataffärer, som Hemköp vid Torsplan, som till frisörer, restauranger och caféer. Fler restauranger, caféer och butiker finns i Solna Centrum, endast en kort promenad bort. Mycket goda kommunikationer finns med både bussar i direkt närhet och tunnelbana (St Eriksplan) på promenadavstånd. Det är även gångavstånd till både Vasastan och Kungsholmen samt direkt närhet till Hagaparken med Brunnsvikens bad och badbryggor. Ett stenkast bort finns även Vasastan med allt man kan önska sig i form av restauranger och nöjen. I området finns även goda möjligheter för barnfamiljer, med flera skolor och förskolor i närheten. Bland dessa finns Pysslingen Karolina, en välrenommerad förskola belägen på Eugeniavägen, endast några minuters promenad från Karolinska. Dessutom finns en Montessoriskola i närheten, som ger ytterligare valmöjligheter för en pedagogik som uppmuntrar självständigt lärande. Området är också i en expansiv fas, med utvecklingen av den nya stadsdelen Hagastaden, som kommer att bestå av både arbetsplatser och bostäder. På sikt planeras även en ny tunnelbanelinje, den gula linjen, att nå området under mitten av 2020-talet, vilket ytterligare kommer att förbättra kommunikationerna till och från området.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna