Järvastaden, Solna

Fridensborgsvägen 167

REDO™
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 5 195 000 kr
Månadsavgift: 5 773 kr/mån

Välplanerad drömfyra med stor balkong!

Varmt välkomna till denna drömfyra i gott skick! Denna bostad har allt man kan önska sig i form av påkostade tillval i hela bostaden, full maskinell utrustning och gott om förvaring. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är perfekt för såväl sociala sammankomster som vardagsmiddagarna. Det stora sovrummet har en väl tilltagen klädkammare med garderobsinredning. Utöver det finns ett två ytterligare sovrum samt en inre hall med platsbyggd bokhylla med kontorsdel. Två badrum med dusch bidrar till extra komfort. Denna bostad måste helt enkelt upplevas på plats!

- Gavelläge.
- Möjlig femma.
- Påkostade tillval i hela bostaden.
- Två badrum.
- Renoverade ytskikt.
- Matplats för 6-8 personer.
- Full maskinell utrustning.
- Gott om förvaring.
- Tre ljusa rymliga sovrum.
- ICA Nära precis runt knuten.
- Flera dagis i området.
- Igelbäckens naturreservat.
- Äventyrsparken Mulle Meck.
- 8 min till Odenplan m. citybanan.
- Nära påfart till vägnätet.

Gällande kommunikationer trafikerar Buss 157, 504 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum. Om du hellre tar en promenad så tar det 10-15 min att ta dig till Ulriksdal och Hallonbergen.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen samt med närhet till matbutiker, gym, The Winery hotell, caféer, restauranger samt jaktvillan som går att hyra för fest och andra aktiviteter mm. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern. Utanför bostaden finns populära Spegeldammsparken som skapar känslan av en trädgårdsstad. I området finns även flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vinterhalvåret brukar det anläggas en konstfrusen skridskobana som är väldigt populär.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Järvastaden, Solna

Fridensborgsvägen 167

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.