Huvudsta, Solna

Storgatan 56

  • 3 rum
  • 71,3 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 3:a med i fint skick med närhet till kommunikationer!

- Låg avgift
- Nyrenoverat badrum
- Öppet mellan kök & vardagsrum
- 50 meter till Huvudsta C
- Stabil förening
- Rymlig & välplanerad

Välkommen till denna moderna och ljusa trea, perfekt belägen i ett eftertraktat område och med fönster i två väderstreck. Här möts ni direkt av en öppen och inbjudande planlösning som skapar en social och hemtrevlig atmosfär. Lägenheten är idealisk för er som söker ett centralt men lugnt boende, där hög kvalitet genomsyrar varje detalj.

Bostaden erbjuder välplanerade ytor, ett generöst ljusinsläpp från flera håll och ett fantastiskt nyrenoverat badrum. Här finner ni två rymliga sovrum, ett stort och luftigt vardagsrum, ett modernt kök med alla bekvämligheter samt en solig balkong med utsikt mot grönskande omgivningar. Det finns även en praktisk klädkammare och till lägenheten hör ett källarförråd.

På Storgatan 56 bor ni med en låg månadsavgift och ett optimalt läge nära allt ni kan behöva. Tunnelbanan ligger bara 100 meter bort och på några få minuter når ni Huvudsta Centrum med butiker, matvaruaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Utmärkta kommunikationer med både tunnelbana och bussar gör att ni enkelt tar er till T-centralen på 9 minuter, Fridhemsplan på 5 minuter och Sundbyberg på endast 3 minuter.

Välkomna till ert nya drömhem

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Huvudsta, Solna

Storgatan 56

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.