Huvudsta/Solna, Solna

Storgatan 76B, Vån 9/9!

REDO™
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiv 2:a med fantastisk terrass och panoramautsikt i bästa läge!

Nu har du chansen att förvärva denna moderna tvåa på en av Solnas mest attraktiva adresser, högst upp med en underbar terrass och milsvid utsikt. Terrassen är stor och möblerbar med bästa solläge och vacker solnedgång. Vardagsrummet är stort och ljust med stora fönsterpartier som ger mycket ljusinsläpp, och här finns plats för både soffgrupp och diverse mediamöbler. Köket är modernt med bra arbetsyta, vita skåpsluckor, mörk bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Det är utrustat med kombinerad kyl och frys, ugn, mikro, diskmaskin, fläkt och induktionshäll. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och nattduksbord samt utmärkta förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderober. Badrummet är modernt med separat dusch, kombi-tvättmaskin, WC, tvättställ med kommod och spegel. Vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv skapar en stilren känsla. En praktisk klädkammare erbjuder gott om förvaringsutrymme. Hallen välkomnar med goda avhängningsmöjligheter.

Den strategiska placeringen gör vardagen enkel och bekväm, med allt du behöver precis utanför dörren - mataffärer, gym, restauranger, caféer, tunnelbana och trevliga promenadstråk, allt inom några minuters gångavstånd och det mesta bara just nedanför som du enkelt når med hissen. Bostaden är belägen precis ovanför Huvudsta Centrum, där du har tillgång till ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceutbud. Här finns allt du behöver i din direkta närhet, inklusive mataffärer, apotek och vårdcentral. För den shoppingsugne ligger dessutom både Solna centrum och Mall of Scandinavia på bekvämt avstånd. Kommunikationerna är utmärkta med närliggande tunnelbana, bussar och pendeltåg som snabbt tar dig till centrala Stockholm. Om du vill njuta av naturen finns både Hagaparken och Pampas Marina inom räckhåll, vilket erbjuder fina promenadstråk och friluftsliv. Närhet in till Stockholm City med såväl tunnelbana, bussar, cykel eller till fots.

Fastigheten är ny och togs i bruk 2015, varför inga större renoveringar har varit aktuella. Två års-besiktning genomfördes 2017. Föreningen följer den underhållsplan som upprättats i samarbete med föreningens tekniska förvaltare Nordstaden. Inga större renoveringar är planerade i närtid förutom eventuell installation av solpaneler på taket.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Huvudsta/Solna, Solna

Storgatan 76B, Vån 9/9!

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.