Haga Norra/Solna, Solna

Sylvangatan 5

REDO™
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 3 100 000 kr
Månadsavgift: 3 824 kr/mån

Välplanerad och exklusiv tvåa i nya Haga Norra!

**ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för visning**

Varmt välkomna till denna stilfulla och välplanerade tvåa om 45 kvm, belägen högt upp i huset i det eftertraktade Haga Norra-projektet. Bostaden erbjuder ett modernt boende med exklusiva materialval och smarta lösningar som gör vardagen både bekväm och trivsam.

När du kliver in möts du av en stor och öppen hall med gott om plats för möbler och ytterkläder. I anslutning till hallen finns ett rymligt förråd som med fördel kan användas som en walk-in closet eller arbetsrum, beroende på dina behov. Badrummet är helkaklat i stilrena färger och utrustat med en praktisk duschvägg samt en kombimaskin som gör tvätt och torkning enkel och smidig. Köket och vardagsrummet smälter samman i en inbjudande öppen planlösning, vilket skapar en social yta där man gärna umgås. Köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror från Siemens och erbjuder generösa arbetsytor för matlagning. Det rymliga sovrummet har plats för en dubbelsäng och en garderobsvägg som ger god förvaring. Vardagsrummet och köket ger en känsla av lyx i och med de stora fönstren som sträcker sig från golv till tak. Dessa fönster kan enkelt öppnas upp med en smidig dragdörr som leder ut till den mysiga balkongen. Denna bostad är idealisk för dig som söker ett modernt och bekvämt hem i ett expansivt område med närhet till både stadens puls och natursköna omgivningar.

Haga Norra 6B Bostadsrättsförening etablerades år 2021 och består av 153 bostadsrätter. Föreningen präglas av modernitet och medlemmarnas välbefinnande är i fokus. Ett variationsrikt utbud av gemensamma faciliteter erbjuds, inklusive gym, co-working-utrymme, takterrass och en avkopplande spa-anläggning.

Boendet på Sylvangatan ger en central livsstil med nära till alla bekvämligheter. Strax bredvid bostadsområdet breder Mall of Scandinavia ut sig med ett omfattande urval av restauranger och butiker. Här finns även mataffärer, flera fitnesscenter, systembolag och apotek med mera. Flera alternativ för smidig transport finns tillgängliga, inklusive pendeltåg (5 min gångavstånd) som tar dig till Odenplan på endast 4 minuter och till T-centralen på 7 minuter, det finns även ett antal olika bussar samt den kommande gula tunnelbanelinjen med direkt anslutning till området som beräknas vara färdigställd 2028. För den som uppskattar friluftsliv finns Hagaparken (5 min gångavstånd) och Ulriksdals slottspark inom bekvämt avstånd.

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Blom för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Haga Norra/Solna, Solna

Sylvangatan 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.