Gamla Råsunda, Solna

Parkvägen 21

Såld
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Stor 2:a med genomgående planlösning och balkong i sydväst!

Detta är en kommande försäljning. För mer information och visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström.

Välkommen till denna exklusivt renoverade tvåa, belägen på tredje våningen med en sydvästvänd balkong och utsikt över Råsundas villaområde. Direkt innanför dörren finns en praktisk garderob med skjutdörrar. Från hallen leds du vidare in i det rymliga vardagsrummet, som erbjuder flera möbleringsmöjligheter och ett stort fönster som släpper in rikligt med dagsljus över de ljusa väggarna. Avståndet till husen på andra sidan Parkvägen ger en avskild känsla och minimal insyn. Från vardagsrummet når du det rofyllda sovrummet där förvaringen är smart dold bakom skjutdörrar. Intill vardagsrummet ligger det stilfulla köket, som är utrustat med en köksö och pardörrar som leder ut till balkongen i sydväst som harplats för både möbler och odlingar. Badrummet är elegant och neutralt inrett med vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme. Här finns toalett, handfat med kommod som erbjuder bra förvaring, samt tvättmaskin. Lägenheten kännetecknas av en härlig rymd, generös takhöjd och ett av Råsundas bästa lägen!

BRF Almen 4 registrerades redan 1987 och är en äkta föreningen som äger marken och består av 15 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt en lokal som inbringar gott kapital till föreningens redan goda ekonomi. Föreningen följer en underhållsplan och har flera stora renoveringar bakom sig, bland annat en omfattande tak- fasad- och fönsterrenovering 2021 och trots detta en väldigt låg belåning.

På Parkvägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer nås bara minuter från porten. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Solna Centrum eller Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten.

Ett sant drömhem för dig som sätter högt värde i komfort och kompromisslöst läge. Denna lägenhet måste verkligen upplevas på plats. För att ta del av information om förhandsvisningar och budgivning gör en intresseanmälan för objektet på mäklarens hemsida.

Mer om mäklarna