Gamla Råsunda, Solna

Råsundavägen 127

  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 4 495 000 kr
Månadsavgift: 2 840 kr/mån

Fantastisk sekelskiftes 2:a i hjärtat av Gamla Råsunda

På Råsundavägen i pittoreska Gamla Råsunda finns nu möjligheten att förvärva denna charmiga tvåa om 57 kvm med stor balkong i söderläge mot föreningens lummiga innergård. Här erbjuds eftertraktade sekelskiftesdetaljer såsom högt i tak, stuckaturer, furuplank, höga golvsocklar och fönster med djupa fönsternischer och bostaden har genomgående målade väggar i sobra kulörer och vitpigmenterat plankgolv. Här bor du på ett av Råsundas bästa lägen med närhet till flertalet fantastiska restauranger och uteserveringar, Solna centrum och Mall of Scandinavia som har ett stort utbud av butiker och någon minuts promenad bort är du vid grönområden runt Råstasjön och Lötsjön. Bostadsrättsföreningen är stabil och familjär med låg belåning och med låga avgifter. Ett tryggt och bekvämt boende för den kräsne!

Ljus välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter leder till dig samtliga rum som ligger i fil. Smakfullt kök med direkt utgång genom dubbeldörrar till den soliga balkongen där storleken möjliggör för flertalet möblemang och odlingar. Den maskinella utrustningen i rostfritt stål består av diskmaskin, ugn med spishäll samt kyl- och frys. Gott om förvaring i både över och underskåp och ett charmigt skafferi.
Rogivande sovrum mot föreningens lugna innergård med plats för dubbelsäng och sängbord samt goda förvaringsmöjligheter bakom garderoberna med skjutdörrar i spegelglas. Gediget vardagsrum med en otrolig rymd tack vare takhöjden och de stora fönsterpartierna med djupa fönsternischer, här finns plats för soffgrupp med tillhörande fåtöljer och matbord om så önskas. Badrummet är helkaklat och inrett med badkar, wc, handfat med spegelskåp samt handdukstork.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gamla Råsunda, Solna

Råsundavägen 127

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.