Gamla Råsunda, Solna

Solnavägen 110

REDO™
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Sekelskiftespärla med balkong, hiss och mycket mer i Råsundas bästa läge!

Varmt välkomna till Solnavägen 110 anno 1910!

Denna bostad karaktäriseras av bevarade detaljer från byggåret 1910 med insynsskyddad utsikt över Stråket i Råsunda, två kakelugnar samt balkong mot en lugn och grönskande innergård. Med stor, modern hiss upp tar sig såväl vänner och familj enkelt upp till lägenheten men även en problemfri vardag där t.ex. barnvagn eller cyklar enkelt kan tas upp till bostaden. Första klivet in i lägenheten ger ett fint smakprov på vad den har att erbjuda. Fantastiskt fina plankgolv och sobra färgval på väggarna välkomnar er in i bostaden och ett ljusinsläpp som bara måste upplevas på plats! Tack vare storleken på objektet samt planlösningen erbjuds fönster mot flera vädersträck med nästintill obefintlig insyn. Vardagsrummet har en platsbyggd bokhylla som lyses upp av solens strålar eftermiddag och kväll. Köket är charmigt med gott om såväl förvaring i flera under- och överskåp samt arbetsyta. Här ryms ett matbord samt härifrån nås lägenhetens charmiga balkong mot den lugna och grönskande innergården. Sovrummet är också det väl tilltaget i storlek och rymmer en dubbelsäng utan problem tillsammans med övrigt möblemang. Flera garderober för utmärkt förvaring. Stambytt och helkaklat badrum.

FÖRENING
Brf Råsunda Torg är en äkta bostadsrättsförening, äger marken och besitter 30 bostadsrätter, en hyresrätt och tre lokaler. Som medlem har ni tillgång till gemensam uteplats på innergården, innanför porten hittar ni cykelförrådet och tvättstuga finns nere i källaren utrustad med tre tvättmaskiner, en torktumlare, mangel och ett torkskåp. På markplan finns det ett förråd om ca 4kvm och miljörum finns i huset.

OMRÅDE
På Solnavägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk och mysiga caféer, butiker och restauranger samt med flertalet kommunikationer inom kort gångavstånd. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort eller Solna Centrum. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten. Under en minuts promenad från bostaden nås av White Guide den uppmärksammade restaurangen Sardin som är en av alla upplevelser i närområdet som måste bockas av! Sommartid ställer Enricos Vinbar ut bord och stolar på Stråket där ett glas vin med fördel kan avnjutas. Gott om parkeringsplatser finns runt Solnavägen/Stråkvägen/Parkvägen såväl som Råsundavägen och alla dess tvärgator. För 400kr i månaden eller 1000kr per kvartal ges Boendeparkeringstillstånd vilket inte bara gäller för en del av Råsunda utan näst intill hela Solna kommun. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt på 29,45% kommunalskatt.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström för tidsbokning.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Gamla Råsunda, Solna

Solnavägen 110

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.