Frösunda, Solna

Gustav III:s boulevard 131

Såld
  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig och välplanerad 3:a med dubbla balkonger i populära Frösunda!

Välkommen till denna ljusa och moderna 3:a om 85 kvm, belägen i populära Frösunda. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönster i flera väderstreck, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Väggarna är målade i neutrala, ljusa nyanser som harmoniserar med de vackra parkettgolven.

Den välkomnande hallen har ett mörkt klinkergolv som övergår till ekparkett och ljusa väggar. Här finns plats för avhängning av ytterkläder, två garderober och överskåp samt ingång till en klädkammare.

Det öppna köket är utrustat med vita skåpluckor, svart bänkskiva och vitvaror, inklusive diskmaskin och inbyggd mikro samt två kyl/frys. En praktisk köksö med förvaring under en mörk arbetsbänk inbjuder till sociala tillställningar och erbjuder extra förvaring. Matplatsen rymmer såväl familjen som gäster och från köket nås en av bostadens två soliga balkonger, med gott om utrymme för möbler, grill och odlingar. Belägen mot en lugn återvändsgränd. Vardagsrummet är rymligt med ekparkett och ljusa väggar, plats för både soffgrupp och mediamöbel.

Lägenheten har två rofyllda sovrum med ekparkett och ljusa väggar. Master Bedroom rymmer en dubbelsäng, har inbyggda garderober från golv till tak och har en egen utgång till en privat balkong som vetter mot en lugn innergård. Det andra sovrummet passar utmärkt som sovrum, gästrum eller hemmakontor och har plats för till exempel säng, skrivbord och förvaring.

Badrummet är helkaklat i stilrent vitt med grått klinkergolv och golvvärme, utrustat med badkar, WC, handfat i kommod, spegel med spotlights och hylla samt handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare med såväl förvaring som arbetsyta ovanför, samt ett litet fönster som ger fint ljusinsläpp tillsammans med bra belysning från spotlights i taket.

Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Fastigheten, byggd 2007, erbjuder bekvämligheter som hiss, tvättstuga och cykelförråd. Brf Lovisedal 4 är en välskött förening med god ekonomi, och månadsavgiften inkluderar vatten, fjärrvärme, bredband, telefoni och ett TV-paket från Telia. Föreningen installerade även 15 nya laddboxar i garaget och har totalt 100 parkeringsplatser, varav 25 är laddplatser. Föreningen amorterade 2,5 miljoner kr, vilket förbättrar den ekonomiska ställningen.

Frösunda är ett attraktivt område i Solna som kombinerar närheten till natur och stadens puls. Området erbjuder utmärkta kommunikationer med både bussar och pendeltåg som snabbt tar dig till Stockholm City. Dessutom byggs en ny grön tunnelbanelinje som kommer att ha en station vid Mall of Scandinavia, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna i området. Mall of Scandinavia, ett av Nordens största köpcentrum, ligger inom gångavstånd och erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger och nöjen. För de som reser ofta ligger Arlanda flygplats endast en kort bilresa bort. Området omges av vackra grönområden, inklusive Hagaparken och Brunnsviken, som inbjuder till avkopplande promenader och utomhusaktiviteter. Frösunda erbjuder en idealisk balans mellan bekvämligheter och naturskön miljö, vilket gör det till en perfekt plats att bo på.

Mer om mäklarna