Solna

Krysshammarvägen 10

  • 3 rum
  • 81,6 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 995 000 kr
Månadsavgift: 5 279 kr/mån

Högst upp i huset med fantastisk utsikt!

Välkommen till denna välplanerade 3-rumslägenhet, högst upp i huset på en av Solnas mest eftertraktade adresser! Med sina 81,6 välutnyttjade kvadratmeter erbjuder denna bostad en idealisk kombination av öppenhet och komfort. Stora fönster i två väderstreck släpper in generöst med naturligt ljus, vilket skapar en luftig atmosfär genom hela lägenheten.

Vid entrén möts ni av en rymlig och välorganiserad hall med gott om förvaringsutrymme. Intill hallen ligger en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och kommod, som även kan omvandlas till en gästtoalett vid framtida stambyte. Lägenheten har en walk-in closet som kan användas som ett extra rum, vilket ger extra flexibilitet i boendet. Köket är modernt och i utmärkt skick, med plats för matbord. Det finns två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsängar och annan möblering. Vardagsrummet är bostadens hjärta och erbjuder en fantastisk utsikt. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når ni den stora balkongen som kan användas året runt och som bjuder på en fantastisk utsikt.

Brf Entitan är en stabil och äkta förening som äger marken. Föreningen består av 195 bostadsrätter, 18 hyresrätter och 20 lokaler. Föreningens ekonomi är mycket god, med dolda tillgångar i form av hyresrätter som säljs successivt. Föreningen får även betydande intäkter från lokaluthyrning.

På Krysshammarvägen bor du nära all tänkbar service. Den lokala ICA-butiken ligger bara 200-300 meter bort, och Solna Centrum med T-bana, busstorget samt 120 butiker och restauranger nås på ca 10-15 minuter till fots. Västra Skogens tunnelbana ligger åt andra hållet på samma gångavstånd. Huvudsta Centrum med tunnelbana och många butiker och restauranger ligger också i närheten. Området kring Krysshammarvägen är mycket barnvänligt, med en stor grön innergård och lekplats i direkt anslutning till huset. Pampasparken och flera förskolor ligger också på nära håll. Kommunikationerna är utmärkta, med bussar som stannar utanför fastigheten och endast cirka 8 minuters promenad till tunnelbana vid Västra Skogen eller Solna Centrum. I närheten finns även vackra grönområden, Ulvsundasjön, parker, förskolor och skolor, inklusive Engelska Skolan som öppnade 2021.

Sammanfattningsvis erbjuder denna fantastiska lägenhet ett mycket trivsamt boende i ett omtyckt område, med en suverän förening och närhet till tunnelbana, tvärbana, bussar, butiker och grönområden.

Välkommen att kontakta mig för mer information!

Ebba Blom - Skandiamäklarna

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Solna

Krysshammarvägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 4 000 000 kr
  • 4 000 000 kr Budgivare 2 2024-08-12 14:17