Norrviken, Sollentuna

Vespergränd 95

  • 4 rum
  • 98,5 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 900 000 kr
Månadsavgift: 5 611 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Hemtrevligt radhus en trappa upp i 2 plan med träaltan och trädgård i bästa solläge mot villaområde.

Välkommen till detta hemtrevliga radhus en trappa upp i 2 plan med träaltan och trädgård i bästa solläge mot villaområde. Entréplan med hall och öppen planlösning mot kök och stor matplats, badrum samt vardagsrum. Övre plan med 3 sovrum och badrum .
Stor förening med ordnad ekonomi och flera hyresrätter som genererar intäkter. Föreningen har också en lokal för sociala tillställningar samt en snickarbod. Mycket information hittar du på föreningens hemsida; https://nattvakten.se

Här bor du med gångavstånd till goda kommunikationer med pendeltåg och bussar vid Norrvikens station. Tåget trafikerar direkt till bl.a. Uppsala, Arlanda, Stockholm City samt Odenplan. Med bil tar du dig snabbt ut på E4. I anslutning till stationen finns en ICA butik och några minuters bilfärd bort ligger både Häggviks Handelsplats samt Rotebro Handelsplats. Lugnt och bilfritt område med flera lekplatser och badplatser i närheten. I närområdet finns dessutom flera skolor och förskolor. För dig som uppskattar att bo med naturen nära är läget perfekt. Vid Norrvikens vatten hittar du både badbryggor och sandstrand sommartid och vintertid är isen populär för skridskoåkare. Dessutom når du enkelt härliga strövområden och promenadstråk vid naturreservatet Järvafältet.

Boka visning

  • Varmt välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norrviken, Sollentuna

Vespergränd 95

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.