Helenelund, Sollentuna

Almvägen 29F

  • 4 rum
  • 107 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 5 475 000 kr
Månadsavgift: 6 044 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerat 2-plans radhus om 4 rum och kök i populära Fågelsången!

Välkommen till föreningens största radhus. Upplev harmoni och modern elegans i detta gavelradhus i populära Fågelsången! Detta är chansen att äga ett hem i nyskick där varje detalj är omsorgsfullt utformat för att skapa en lyxig och bekväm vardag. Här finner man ett stilrent kök med svarta granitbänkskivor, två påkostade badrum, härlig takhöjd och fantastiska ljusinsläpp från de många fönsterpartierna, höga gavelfönster, två fina uteplatser blir sommarens grillstund en njutning.

Huset har en boyta om 107 kvm och har 3 sovrum, allrum och badrum på övre plan. Masterbedroom har ett eget dressingroom. På entréplan som har ett öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum möts man redan i hallen av 3 stora panoramafönster med fri utsikt. Här finns också radhuset andra badrum i kombination med tvättstuga. .

Parkeringsplats i carport samt ett rymligt separat förråd. Centralt läge i trevligt villaområde med närhet till kommunikationer, förskola/skola, Helenelunds centrum samt promenadavstånd till Sollentuna Centrum.
Välkommen till det optimala radhuset på Almvägen 29F!

Boka visning

  • Kontakta mäklare för att boka visningstid!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Helenelund, Sollentuna

Almvägen 29F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.