Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna

Sofielundsvägen 7 3 tr

REDO™
  • 5 rum
  • 116 kvm
  • Bostadsrätt
eller högstbjudande 4 675 000 kr
Månadsavgift: 8 840 kr/mån

En välplanerad 5:a fördelade på två våningsplan med balkong i söderläge!

Välkommen till denna mycket trivsamma och ljusa femrumslägenhet fördelade på två våningsplan i centrala och attraktiva Tureberg. Bostaden är 116 kvm stor och har en välplanerad samt hemtrevlig planlösning. Otroligt trivsamt och lugnt läge högst upp i huset vilket gör att balkongen och lägenheten ligger helt insynsskyddat. Från den sociala och öppna ytan mellan köket och det stora vardagsrummet finner ni utgången till en solig och rymlig balkong i söderläge.

Lägenheten bjuder på en välkomnade hall som ligger anslutet till bostadens kök med matplats och det luftiga och smakfulla vardagsrummet. Här finner ni stora fönster som släpper in rikligt med ljusinsläpp. Vidare bjuder lägenhetens entrévåning på ett rymligt sovrum med flertal garderober, ett badrum med badkar och tvättmaskin, balkong och trappen upp till lägenhetens övre plan. På den övre våningen finner ni tre rymliga sovrum, en klädkammare/förråd samt ytterligare ett badrum med dusch. Här bor man riktigt bekvämt, det är bara att ta hissen ner till garaget och den gemensamma tvättstugan.

Närområdet har allt du kan tänkas behöva, med nära till centrum och alla tänkbara serviceinrättningar. Här finns shopping, restauranger och grönområden att njuta av. I närheten av Sollentuna C finns också ett stort bibliotek, Sollentuna sjukhus med vårdcentral, idrottsplats, sim- och sporthallar, skolor och förskolor. Ett väldigt populärt område med närhet till bussar och pendeltåg, det tar endast 13 minuter från Sollentuna Station till Odenplan samt 16 min till T-centralen.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna

Sofielundsvägen 7 3 tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.