Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna

Tellusvägen 1

REDO™
  • 1 rum
  • 29 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 090 000 kr
Månadsavgift: 1 979 kr/mån

Välplanerat med solig och härlig uteplats

Välkommen till denna moderna lägenhet om ca 29 kvadratmeter belägen med ett soligt och trivsamt läge. Lägenheten har en smart planlösning och stilrena materialval. Sobert badrum med grått klinkergolv och dusch. Kök med vita köksluckor samt utgång till den härliga och soliga uteplatsen.

Välkommen till denna moderna lägenhet om ca 29 kvadratmeter belägen med ett soligt och trivsamt läge. Lägenheten har en smart planlösning och stilrena materialval. Sobert badrum med grått klinkergolv (golvvärme) och duschhörna med vikbara glasväggar. Kök med vita köksluckor och bänkskiva i laminat samt utgång till den soliga och härliga uteplatsen. Rum med vackert ljusinsläpp och plats för matgrupp, dessutom finns en minde sovalkov.

Närhet till shopping , skolor, dagis, service och utmärkta kommunikationer, Sollentuna bussterminal och pendeltågstation, pendeln går även direkt till Arlanda och Uppsala. Med bil tar det ungefär 20 min till Arlanda och till Stockholm City 20 min, samt fin natur för motion och bad vid Edsvikens vatten, mycket nära friidrottsanläggningar, skridskohall, sim- och sporthall även promenadavstånd till flera förskolor och skolor. Närhet till Sollentuna sjukhus med närakut.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planlösning
    Planlösning

Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna

Tellusvägen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.