Brunnsäng, Södertälje

Elsarostigen 8

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Herren på täppan!

Högst upp i huset med inglasad balkong som blickar ut över vidsträckta vyer. Det kan snart bli er nya tillvaro här på Elsarostigen 8!

Bostaden tillhör den stora, stabila föreningen Södertäljehus nr 5 som förvaltas av Riksbyggen och är hem till 300 bostäder. Föreningen har genom åren stått för en rad renoveringar, och underhållsarbeten. Resultatet är idag 4st hus med hög standard, en trygg ekonomi och flera gemensamma ytor att nyttja för föreningens medlemmar, såsom: träningslokal, övernattningslägenhet, gemensamhetslokal samt stora ytor utvändigt. Närheten till Brunnsängs centrum samt buss med täta avångar mot Södertälje C gör att service och kommuniktationer alltid är nära. Likväl som den praktiska servicen så finns förskola, skola och flertalet natur- och fritidsområden i närheten.

Bostaden nås på våning 12 och inrymmer över 59 kvadratmeter ett praktiskt kök med matplats, stort sovrum, helkaklat badrum samt ett rejält vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som erbjuder första parkett till en svårslagen utsikt som blickar över stan.

Sammanfattningsvis en bostad utöver det vanliga! - Bör upplevas på plats.
-Hjärtligt välkomna på visning.

Mer om mäklarna