Skövde

Storgatan 50

Såld
  • 1 rum
  • 28 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren etta på Storgatan 50 i centrala Skövde!

Nu har du chansen att förvärva denna charmig bostadsrätt på attraktiv adress, med låg månadsavgift mitt i centrala Skövde!

Välkommen hem till Storgatan 50, ditt drömboende i hjärtat av staden! Här erbjuds en modernt renoverad bostadsrätt med ett rum och kök, perfekt för dig som vill bo centralt med alla bekvämligheter inom räckhåll. Lägenheten säljs med en platsbyggd 140cm loftsäng och generös arbetsyta under. En mysig soffhörna med förvaring samt en matplats med klaffbord ingår också - det är bara att flytta in.

På denna populära adress bor du med gångavstånd till Skövdes centrum där du kan njuta av ett brett utbud av restauranger, butiker och en livsmedelsbutik för dina dagliga behov. Här bor du även med närhet till Skövdes högskola, smidigt för dig som student.

Bostaden ligger i en mycket välskött förening med låg månadsavgift, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt att bo här. Föreningen har ett gott rykte och erbjuder en trygg och trevlig boendemiljö. För den aktive finns motionsspår i närheten, där du kan njuta av härliga promenader eller löprundor i vacker natur.

Denna bostad är perfekt för dig som vill ha ett bekvämt och centralt boende med allt inom nära avstånd.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mer om mäklarna