Östra Skogås, Skogås

Duettvägen 197

REDO™
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam lägenhet på två plan med terrass

Rymlig och trivsam trea på två plan i lugnt område nära Skogås centrum. Ljus planlösning, terrass med kvällssol, två sovrum och stort vardagsrum. Närhet till pendel och badplatser.

Välkomna till denna rymliga och trivsamma trea på två plan, belägen i ett lugnt område nära Skogås centrum. Lägenheten erbjuder en smart planlösning som passar både familj och par.

Med en välkomnande hall med praktisk förvaring under trappan och gott om plats för avhängning. Vidare finner du ett rymligt badrum med ljusa väggar, badkar, WC och tvättmaskin, ett funktionellt utrymme för hela familjens behov.

Köket är ljust och rymligt med vitmålade skåpluckor, bra arbetsytor och plats för ett matbord för 4-6 personer. Här flödar ljuset in genom stora fönster och den hemtrevliga atmosfären gör det enkelt att trivas. Intill köket finns ett mysigt sovrum med ljusa väggar och fint ljusinsläpp, perfekt som barnrum eller arbetsrum.

En trappa upp möts du av en rymlig hall med utgång till en terrass som bjuder på större delen av dagen, en perfekt plats för avkoppling. Terrassen erbjuder även ett rymligt förråd. På detta plan finns också en praktisk WC samt en rymlig klädkammare för extra förvaring. Det andra sovrummet på övre plan är rymligt och erbjuder plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring. Det stora fönstret bidrar till en ljus och rogivande atmosfär.

Vardagsrummet är luftigt och har stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsmöbler.

Lägenheten ligger i ett barnvänligt och lugnt område nära Skogås centrum, med bekväm närhet till pendeltåg, bussar och service. Det är också nära till flera badplatser, bland annat populära Badudden som gör detta till en idealisk bostad för den som vill bo nära både natur och stad.

Cykelförråd och extra förråd till lägenheten finns vid entrén till bostaden.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östra Skogås, Skogås

Duettvägen 197

  • Hall - Entréplan
    Hall - Entréplan
  • Badrum - Entréplan
    Badrum - Entréplan
  • Sovrum - Entréplan
    Sovrum - Entréplan
  • Hall - Övre plan
    Hall - Övre plan
  • WC - Övre plan
    WC - Övre plan
  • Sovrum 2 - Övre plan
    Sovrum 2 - Övre plan

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.