Länna, Skogås

Klavebacken 14B

REDO™
  • 4 rum
  • 65,9 kvm
  • Parhus

FINT PARHUS MED STOR ALTAN I POPULÄRT OMRÅDE

Nu finns möjligheten att förvärva detta moderna och nybyggda bostadsrättsparhus beläget i attraktiva kvarter i populära Länna.
Parhuset har anpassats till platsen det ligger på med en samtida arkitektur med stora ljusinsläpp, hög takhöjd, fina materialval och planlösning som är utformad för samhörighet och öppenhet. Det rymliga loftet (om c:a 20 m2) bjuder till många möjliga möbleringsalternativ, t.ex. Master Bedroom.
Perfekt för den moderna familjen med stora krav på sitt boende.

Bostaden är disponerad på ett och ett halvt plan där köket och vardagsrummet samspelar i en halvöppen och social planlösning och bjuder på stora öppna ytor. Därtill finns ett större sovrum samt ett mindre. Från det större sovrummet och vardagsrummet når man ut till den stora härliga altanen med sol stor del av dagen. Här finns det möjlighet att möblera efter egna önskemål och behov, förslagsvis med matplats, grill och loungegrupp. Gräsmattan bjuder in till lek och bus. På entréplanet återfinns även ett helkaklat och rymligt badrum med separat tvättdel.
Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp ifrån stora fönster från golv till tak.

Länna är ett naturnära område som erbjuder bra kommunikationsmöjligheter med flera busslinjer och pendeltåg från både Skogås Centrum och Vega en kort bussresa bort. Pendeltåget går mot Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn når Stockholm Central på cirka 20 minuter.

I området finns en förskola på Gamla Dalarövägen samt Internationella Engelska Skolan (åk 4-9). Dessutom finns flera kommunala skolor och förskolor i Skogås.

Under vintern plogas sjöarna Drevviken och Magelungen för skridskoåkning och skidspår finns i området. Sommartid erbjuder området flera badplatser vid sandstränder och klippbad, samt vackra promenadstråk längs sjöarna.

Länna har också ett stort köpcentrum, "Länna Market", som rymmer butiker som Bauhaus, Elgiganten, XXL-Sport, MediaMarkt, Willys och fler. För inredningsintresserade finns Länna Sport och Länna Möbler, där man kan hitta designermärken inom möbler, mattor, belysning och övrig inredning.

Skogås Centrum erbjuder ett brett utbud av service och affärer, inklusive postombud, mataffärer, apotek, bibliotek, systembolag, vårdcentral, folktandvård, frisör, gym och blomsteraffär. Där finns även trevliga kvarterskrogar och snabbmatsrestauranger, inklusive sushi.

Inom några minuters bilresa når man även större köpcentrum som Port 73 och Farsta Centrum.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Länna, Skogås

Klavebacken 14B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.