Länna Industriområde, Skogås

Betongvägen 2A

  • 250 kvm
  • Lokal
Högstbjudande 2 500 000 kr
Månadsavgift: 7 034 kr/mån

Toppfräsch lager /industrilokal med representativt kontor

Här trivs man på jobbet!

Lokalen är ca 250 kvm fördelat på 2,5 plan. Lager/ industri på entréplanet med stor vikport och separat gångdörr. Lokalen är byggd 2016 och föreningen består av två byggnader innehållande totalt 48 lokaler.

Entréplanet passar utmärkt för lager/produktion/verkstad eller dylikt med golvbrunn kopplad till en gemensam oljeavskiljare. Lokalens takhöjd är generös och mäter hela ca 5,4 m på högsta delen. Vikport om 4,5x4 m samt separat gångdörr. Värmekälla på detta plan är vattenburet golvvärmesystem.

Övre planet består av ett modernt duschrum med wc, tvättställ och dusch. Påkostat kök med granitbänkar, kyl och frys. Öppen planlösning som kan användas till kontor och showroom.

Rumsbeskrivning:
Entréplan:
Gemensam oljeavskiljare, vattenburet golvvärmesystem. Hög takhöjd på ca 5,40 m. Här har du inkommande vattenrör, el-central med 3-fashandske, inkommande fiber samt vattenrören för golvvärmen.

Övre plan:
Ett mycket stilfullt inrett våningsplan med smakfullt duschrum med klinkergolv, väggar i dekorativ betong, dusch, wc och handfat. Lokalen på övre plan har en öppen planlösning där indelning till flera mindre kontorsrum kan byggas vid behov. Ett riktigt påkostat och snyggt kök med granitbänkar. Det finns stor yta med kontorsplatser, yta för showroom eller liknande. Belysning i tak. Jalusier för en sval miljö på sommaren samt en luft/luftvärmepump som både ger värme och kyla.

Mellanplan: Stor öppen yta byggd på stellage som ger goda lagerhållningsytor.

Köpare av lokalen måste bedriva momspliktig verksamhet. Föreningen måste godkänna en ny köpares medlemsansökan för att köpet skall vara giltigt.

Månadsavgift 7034 kr exklusive moms + 1 500 kr i driftskostnad (el, värme, vatten)
Uppvärmning via fjärrvärme.
Yta: 250 kvm i 2,5 plan (100+100).

Välkommen att kontakta mäklare för visning!
Camilla Levander 0706087666
camilla.levander@skandiamaklarna.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Länna Industriområde, Skogås

Betongvägen 2A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.