Skogås

Storvretsvägen 25

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad 3a med balkong och härlig utsikt

Här erbjuds en möjlighet att förvärva en smakfullt renoverad lägenhet med genomgående hög standard. Lägenheten är belägen på en lugn gata med grönskande omgivningar som är perfekt för dig som söker en harmonisk och bekväm vardag.

Köket renoverades 2019 och erbjuder en modern samt stilren design med vita skåpluckor, träbänkskiva och integrerade vitvaror. Här finns gott om förvaring och arbetsytor, perfekt för dig som älskar att laga mat. Från köket finns utgång till balkongen där eftermiddagssolen lyser fint.

Det rymliga vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling med stort fönsterparti som släpper in rikligt med dagsljus. Här finns plats för både en stor soffa och övrigt möblemang.

Lägenheten har två generösa sovrum, båda med plats för stor säng och förvaring. Badrummet blev stambytt 2007 och är fräscht med helkaklade väggar och stilrena detaljer. Det finns även en praktisk gästtoalett som underlättar för familj och gäster.

Lägenheten erbjuder dessutom en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt garderob.

Brf Grannporten, kännetecknas av en stabil ekonomi. Föreningen erbjuder flera bekvämligheter såsom tre tvättstugor, föreningslokal, parkeringsplatser och lekplatser, vilket bidrar till trivsel och gemenskap bland boende.

Lugnt och naturnära med närhet till Skogås Centrum, pendeltågsstationer och busshållplatser. Den vackra sjön Drevviken med sina badplatser och strandpromenader är bara en kort promenad bort, vilket ger möjlighet till avkopplande naturupplevelser och härliga promenader längs vattnet.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna