Östra Skogås, Skogås

Duettvägen 175

  • 4 rum
  • 93 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 295 000 kr
Månadsavgift: 6 118 kr/mån

Fin etagelägenhet med terrass nära Skogås Centrum!

När du kliver över tröskeln till denna charmiga fyra möts du av en välplanerad etagelägenhet som erbjuder både stil och funktion. Lägenheten har en inbjudande och praktisk hall med gott om förvaring för jackor och skor, vilket gör det enkelt att hålla ordning.

Fortsätt in i bostaden och upptäck ett stilrent kök från IKEA som inbjuder till matlagning och gemenskap. Köket har moderna vitvaror och generösa arbetsytor. Det lättmöblerade vardagsrummet har ett vackert ljusinsläpp och erbjuder generösa sällskapsytor med plats för en stor soffgrupp, perfekt för mysiga kvällar och sociala tillställningar.

Lägenheten har tre sovrum som alla erbjuder en rofylld atmosfär och gott om utrymme för både säng och förvaring. De ljusa väggarna och stora fönstren gör rummen luftiga och ljusa.

Från övervåningen når du en trevlig terrass med morgonsol, där du kan njuta av din frukost i solen. Terrassen erbjuder en avkopplande utomhusyta med utsikt över den lummiga omgivningen.

Badrummet är utrustat med ett badkar, alla nödvändigheter samt en praktisk tvättmaskin med bänkskiva ovanför, vilket underlättar vardagen och sparar tid.

Brf Duetten är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen, som bildades 2009, äger marken och har en låg belåningsgrad om cirka 5783 kr/kvm. I månadsavgiften om 6118 kronor ingår värme, vatten och basutbud kabel-TV. Föreningen erbjuder även parkeringsplatser, tvättstuga, cykelförråd och lägenhetsförråd.

Läget är optimalt med närhet till natur och goda kommunikationer. På kort promenadavstånd når du Skogås pendeltågsstation och med buss tar du dig till Farsta centrum på cirka 12 minuter, där en stor shoppinggalleria och tunnelbana väntar. Området är rikt på skog och natur, med många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östra Skogås, Skogås

Duettvägen 175

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 372 000 kr