Skogås

Storvretsvägen 25

Såld
  • 3,5 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 3,5a med solig uteplats och atmosfär av radhusliv

Välkomna till denna lägenhet som bjuder på en perfekt kombination av komfort och funktion. Belägen i ett naturskönt område med en stor, solig uteplats i västläge, ger denna bostad en känsla av radhusliv i en lägenhet.

Genom den omgjorda planlösningen erbjuder lägenheten nu fyra rum, där vardagsrummet smidigt har delats av för att skapa ett extra sovrum. Köket är stilrent och modernt med generöst med förvaringsmöjligheter i träskåp, både över och under. Den mysiga matplatsen intill fönstret ut mot uteplatsen bjuder in till trevliga måltider och avkopplande stunder. Här finns även ett helkaklat badrum med badkar och en separat WC.

Brf Grannporten, kännetecknas av en stabil ekonomi. Föreningen erbjuder flera bekvämligheter såsom tre tvättstugor, föreningslokal, parkeringsplatser och lekplatser, vilket bidrar till trivsel och gemenskap bland boende.

Lugnt och naturnära med närhet till Skogås Centrum, pendeltågsstationer och busshållplatser. Den vackra sjön Drevviken med sina badplatser och strandpromenader är bara en kort promenad bort, vilket ger möjlighet till avkopplande naturupplevelser och härliga promenader längs vattnet.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna