Skarpnäck

Pilotgatan 19

REDO™
  • 2 rum
  • 61,5 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad 2a med balkong i söderläge

Ljus och välplanerad 2a på 61,5 kvm i Skarpnäck. Modern renovering med nytt kök från 2022. Balkong i söderläge och närhet till centrum och tunnelbana. Perfekt kombination av stad och natur.

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2a på attraktiva Pilotgatan 19 i Skarpnäck. Här bor du med en perfekt kombination av stadens bekvämligheter och naturens lugn. Med sina 61,5 kvm erbjuder lägenheten generösa ytor för både umgänge och avkoppling, och den är idealisk för såväl singelhushållet som paret. Här bor du med närhet till Skarpnäcks centrum och tunnelbana, vilket ger snabb och smidig pendling till Stockholm city.

När du kliver in i bostaden möts du av en ljus och välkomnande hall med gott om plats för förvaring och avhängning. I hallen finns även en rymlig klädkammare med gott om plats för både kläder och förvaring.

Köket som renoverades våren 2022 är modernt och stilrent med vita skåpsluckor från IKEA och nya vitvaror. Här finns gott om arbetsyta och förvaring. Väggen i köket är nymålad och belysningen under skåpen skapar en trivsam och praktisk arbetsmiljö. Matplatsen rymmer enkelt 4-6 personer, vilket gör köket till en perfekt plats för både vardagsmåltider och socialt umgänge. I samband med renoveringen lades även nytt parkettgolv i kök och hall, vilket ger ett enhetligt och modernt intryck.

Vardagsrummet är luftigt och badar i dagsljus tack vare stora fönster och balkongdörrar. Härifrån når du den rymliga balkongen i söderläge, en solig oas där du kan njuta av varma sommardagar och sköna kvällar. Balkongen har gott om plats för både sittgrupp och växter och blir under sommarhalvåret en naturlig förlängning av vardagsrummet.

Sovrummet är rofyllt med en harmonisk färgsättning och ett stort fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Här finns plats för en större säng och ytterligare möbler, vilket skapar en inbjudande och avkopplande atmosfär.

Badrummet är modernt och helkaklat med stilren inredning. Här finns en dusch med frostat glasvägg, en vägghängd WC, handfatskommod samt spegelskåp med praktisk belysning. Dessutom är badrummet utrustat med golvvärme och handdukstork, vilket ger en extra lyxig känsla.

Vid entrén finner du även en extra balkong på loftgången, en perfekt plats för att njuta av morgonkaffet med utsikt över den välskötta innergården.

Området runt Pilotgatan erbjuder allt du kan önska dig. Skarpnäcks centrum med mataffärer, restauranger och service ligger bara ett stenkast bort, och med tunnelbanans smidiga förbindelser tar du dig till Stockholm city på ca 20 minuter. För den friluftsintresserade ligger Nackareservatet med vackra promenadstråk och badsjöar inom gångavstånd. Dessutom erbjuder innergården en trevlig och social miljö med grönområden, lekplats och sittplatser för avkoppling och gemenskap.

Detta är en bostad som kombinerar stadens bekvämligheter med naturens lugn, en plats att trivas på.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skarpnäck

Pilotgatan 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.