Skärblacka

Såglötevägen 2B

Såld
  • 4 rum
  • 75 + 25 kvm
  • Bostadsrätt

"SMAKFULLT RENOVERAT MED UTEPLATS"

Varmt välkommen till Såglötevägen 2B och denna bostadsrätt i radhuslänga belägen på lugn återvändsgata!

Nu finns möjligheten att förvärva denna bostadsrätt som har allt du kan önska dig, med plats för hela familjen. Bostaden erbjuder en totalyta på 100 kvm fördelat över tre plan.

På entréplanet erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och här finns gott om plats för både soff- och matgrupp. Från vardagsrummet når du en rymlig uteplats med många soltimmar (sydvästläge) med gott om utrymme för möblemang samt en lättskött trädgård. Perfekt för trevliga middagar och umgänge med familj och vänner. På övre plan finner du ett helkaklat duschrum med badkar och kombinerad tvättmaskin samt två trivsamma sovrum med goda förvaringsmöjligheter. I källaren finns ett väl tilltaget allrum som idag används som tv-rum, en kontorshörna och två stycken förråd.

Föreningen BRF Såglöten är stabil, välskött och lågt belånad, vilket speglas i månadsavgiften där värme, vatten, bostadsrättstillägg och parkeringsplats är inkluderad. Intill bostaden finns ett grönområde att nyttja för olika typer av aktivitet.

Barnvänligt och lugnt läge i Skärblacka med gångavstånd till grönområden, promenadstråk, lekplatser, förskola och skola. Här har du dessutom närhet till bl.a. mataffär, restauranger, blomsteraffär, vårdcentral, simhall och kommunikationer. Med bil tar det endast ca 15 min till Norrköping och ca 30 min till Linköping. I närheten finns också den omtyckta badplatsen vid Mårängens camping.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna