Tollare, Saltsjö-Boo

Tollare kaj 8

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Högt och fritt med frontläge mot vattnet

Högt upp i huset med enastående utsikt över vattnet och fritt från insyn återfinns denna inbjudande bostad som står redo att bjuda in nästa ägare till långvarig trivsel!

Här bor ni med ett ytterst rofyllt läge i hjärtat av Tollare. Bland annat njuter ni av att ha badrocksavstånd till närmsta badplats och vidsträckt natur inpå knuten, samtidigt som ni når Stockholms stadspuls på 20 minuter med bil eller 35 minuter med buss.

Denna ljusa och luftiga bostad välkomnar er med en genomgående stilren och exklusiv interiör där ingenting lämnats åt slumpen. Lägenhetens höga läge i husets sydvästra hörn bidrar till ett enastående ljusinsläpp där solen lyser in genom fönstren även under årets mörkaste tid.

Väl innanför dörren möts ni av den rymliga hallen som erbjuder god förvaringskapacitet. I anslutning till hallen når ni lägenhetens privata delar som utgörs av två ljusa och luftiga sovrum samt det helkaklade badrummet som bland annat är utrustat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Vidare in i lägenheten når ni hemmets hjärta i form av det påkostade Marbodal-köket som ligger med halvöppen planlösning mot det socialt utformade vardagsrummet. Den sociala delen av bostaden är logiskt placerad där utsikten är som allra vackrast och här njuter ni av att obehindrat vila blicken över vattnet och trädtopparna oavsett var i rummet ni befinner er. Från vardagsrummet träder ni ut på den inglasade balkongen som med sitt sydvästläge och utsikt blir en naturlig favoritplats. Under större delen av året blir detta som en förlängning av de sociala ytorna, där ni erbjuds gott om plats för sittmöbler, odling och social samvaro. Till lägenheten hör även ett externt förråd som är bekvämt beläget på husets entréplan.

Brf Tollare Marina är en stor och stabil förening som består av 97 lägenheter och 1 lokal som upplåts med hyresrätt, vilket genererar intäkter till föreningens kassa. Föreningen har en god ekonomi och en mycket välorganiserad verksamhet som avspeglas i en trygg och bekväm boendemiljö. Föreningens medlemmar erbjuds faciliteter såsom en garanterad garageplats per lägenhet, gemensamhetslokal med bastu, gym, gästlägenhet och cykelförråd.

Tollare är det idealiska området för dig som vill slippa välja - här bor du nära vattnet (Lännerstasundet) och med vackra tallskogar runt husknuten, samtidigt som du når Slussen på cirka 35 minuter med buss eller 20 minuter med bil. Vid Tollare Torg finns även en mindre livsmedelsbutik, gym, frisörsalong och öppen förskola. Strax intill torget ligger även bageriet/caféet Grindstugan som är mycket uppskattat bland de boende i området. Strandpromenaden vid kajen bjuder på vackra vyer. Här finns inte bara en badbrygga utan även populära restaurang Bruket och glassbaren Kennys Gelato. Nerifrån kajen kan man via flytbron fortsätta ut till den lilla ön Mårtens Holme för bad och lek. För dig som är båtintresserad finns fler möjligheter till båtplats i närområdet. Allra närmast är Saltsjö-Duvnäs Marina.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Varmt välkomna på någon av visningarna!

Mer om mäklarna