Orminge, Saltsjö-Boo

Skarpövägen 45

  • 1,5 rum
  • 37 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 750 000 kr
Månadsavgift: 3 492 kr/mån

Toppmodern 1,5a med stor balkong!

ACCEPTERAT PRIS - FLEXIBELT TILLTRÄDE - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING.

Välkommen hem till denna toppmoderna och kvadratsmarta 1,5:a i Västra Orminge, här bor ni centralt med direkt närhet till både kommunikationer och shopping.

Lägenheten renoverades under 2021 och är genomgående i mycket gott skick. Planlösningen är genomtänk och nyttar kvadratmeterna på bästa sätt, här finns ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med rymlig sovalkov där det finns plats för både dubbelsäng och mindre möblemang. Från vardagsrummet når ni lägenhetens inbjudande balkong i fritt sydostläge. Köket är modernt och fräscht med ljusa köksluckor, bänkskiva i trä och vitt fasat kakel i halvstensförband. Här erbjuds generös arbetsyta, gott om förvaring samt en naturlig matplats för 2-4 personer. Badrummet är helkaklat (stambyte 2002) i ljus färgsättning, utöver nödvändigheter som toalett och handfat ryms här även badkar och det är förberett för tvättmaskin. Goda garderobs- och förvaringsmöjligheter finns i den rymliga hallen samt i externt förråd som disponeras till lägenheten. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg samt snabb fiberuppkoppling och grundutbud av TV-kanaler.

Området är känt för sina mysiga omgivningar med grillplatser och grönytor. Här bor du med ett centralt läge nära till busshållplats med flera busslinjer och gångavstånd till Orminge centrum. I närområdet finns härlig natur med blåbärsskogar, badsjöar och strövområden. Föreningen är välskött och har flera större renoveringarna (tex. köksstammar, badrumsstammar och fönsterbyten) bakom sig, här finns gemensamhetslokal, cykel- och barnvagnsförråd, stor tvättstuga samt en gemensam grillplats.

Kort och gott en bostad för er som vill bo bekvämt och bekymmersfritt samt ha närhet till både natur och goda kommunikationsmöjligheter.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Orminge, Saltsjö-Boo

Skarpövägen 45

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.