Eknäs, Saltsjö-Boo

Höjdvägen 5D

REDO™
  • 4 rum
  • 87,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren och välplanerad 4:a med balkong i söderläge!

VÄLKOMMEN PÅ FÖRHANDSVISNING ONSDAGEN DEN 9 OKTOBER KL. 17:30 - 18:15, ANMÄL GÄRNA DITT INTRESSE!

Välkommen till denna trevliga 4:a i det eftertraktade området Eknäs. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område där bostäder i denna storlek sällan är till salu. Lägenheten är genomgående harmonisk och ljus med öppen planlösning och ett nyrenoverat kök med gott om utrymme för trevliga middagar. Det finns ett stort och luftigt vardagsrum som ger gott om plats för både umgänge och avkoppling här ifrån når du den stora trevliga balkongen i söderläge. Bostaden erbjuder 3 tilltaga sovrum och både badrum och en gästtoalett.

Brf Eknäs är en bra och välskött HSB-förening med flera av de större renoveringarna som tex. stambyte, fasadrenovering och fönsterbyte bakom sig. Här finns flera gemensamma faciliteter som övernattningslägenhet, föreningslokal, hobby-/snickarrum, samt bastu och enklare gym. På den gröna och lummiga innergården finns stora gräsytor, fruktträd, mysiga parkbänkar, pergola/berså, boulebana och trivsam lekplats.

Läget i Eknäs är optimalt med naturen och skärgården runt husknuten samtidigt som det är citynära med allt storstaden har att erbjuda. Här tar du en promenad ner till Skurusundet på några minuter och i närområdet finns bland annat fina badsjöar, löpspår och fantastisk natur. Området är lugnt och harmoniskt och passar dig som vill bo med naturen runt knuten och samtidigt ha nära till ett gediget utbud av kultur, nöjen och service. Kommunikationerna är goda och bussarna passerar hela tiden in till Slussen. Det här är vad vi kallar ett perfekt boende med alla nödvändiga faciliteter för ett enkelt och smidigt liv.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Eknäs, Saltsjö-Boo

Höjdvägen 5D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.