Eknäs, Saltsjö-Boo

Piongränd 6C

  • 2 rum
  • 57,6 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 995 000 kr
Månadsavgift: 2 873 kr/mån

Mysig gavellägenhet med stor uteplats och radhuskänsla!

Välkommen hem till denna underbara gavellägenhet med radhuskänsla ? en pärla som erbjuder både komfort och stil i ett fantastiskt läge! Här bor du i en fräsch och ljus bostad med en stor vinklad altan i soligt söder- och västerläge. Altanen är insynsskyddad med vackra planteringar och berg i dagen. Här finns gott om utrymme för att njuta av både grillkvällar och avkoppling i loungemöbler. Dessutom har du tillgång till föreningens gemensamma gräsmatta från den västra delen av altanen, vilket ger en skön känsla av rymd och frihet.

Lägenheten har en modern, halvöppen planlösning som låter ljuset flöda genom hela bostaden. Köket är stilrent och funktionellt, med en trevlig matplats som bjuder in till middagar i goda vänners lag. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och erbjuder gott om förvaring med praktiska garderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med takdusch, tvättpelare och ett vädringsfönster för optimal komfort.

Denna bostad har ett underbart läge i det eftertraktade Eknäs villaområde, nära havet och med alla bekvämligheter inom räckhåll. Ett praktiskt förråd på ca 5 kvm ligger i anslutning till bostaden och till bostaden ingår också en parkeringsplats med motorvärmare.

Här har du chansen att förvärva ett hem som erbjuder både mysig radhuskänsla och bekvämt lägenhetsboende ? en perfekt kombination för dig som vill njuta av det bästa av två världar! Här bor man i en familjär och trevlig förening med mycket engagemang. Det finns en gemensam trädgård med grillplats och gemensamma utemöbler att nyttja för de boende i föreningen.

Detta är ett unikt område med sitt kuperade landskap, stora tomter, mycket natur med vackra, gamla ekar och gångavstånd till vattnet där det finns både bad och båthamn. I området finns "lugna promenaden" som är en otroligt vacker promenadväg längs med vattnet. Intill finns flera trevliga restauranger och centrum i Tollare och Björknäs. Buss till Slussen finns några minuter från bostaden.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Eknäs, Saltsjö-Boo

Piongränd 6C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.