Eknäs, Saltsjö-Boo

Höjdvägen 1D

REDO™
  • 2 rum
  • 59,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift: 4 710 kr/mån

Gaveltvåa med inglasad balkong i högt och fritt läge!

Välkommen hem till denna fantastiska gaveltvåa på gemytliga Höjdvägen!

Högts upp i huset med ett fritt och insynsskyddat läge hittar ni denna trevliga hörnlägenhet med rikligt av ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Lägenheten är både trivsam och väl omhändertagen, här bjuds generösa ytor för såväl socialt samspel som till förvaring. I bostaden hittar ni bland annat helkaklat badrum, inglasad balkong samt ekparkettgolv och fönsterbänkar i natursten.

Planlösningen är väl genomtänkt med ett stort och luftigt vardagsrum som ger gott om plats för både umgänge och avkoppling, här finns ett naturlig och härligt ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck, samt utgång till bostadens stora och inglasade balkong. Balkongen har ett lugnt, naturnära läge och bjuder härliga vyer över trädtoppar och takåsar. Sovrummet är stort och har rikligt med förvaring, här finns gott om plats för såväl säng som skrivbord och ytterligare möblemang. Köket går i en ljus, tidlös stil och erbjuder gott om plats för sammankomster, här finns även stora arbetsytor och rikligt med förvaring. Till bostaden hör ett stort källarförråd samt en mindre matkällare.

Brf Eknäs är en bra och välskött HSB-förening med flera av de större renoveringarna som tex. stambyte, fasadrenovering och fönsterbyte bakom sig. Här finns flera gemensamma faciliteter som övernattningslägenhet, föreningslokal, hobby-/snickarrum, samt bastu och enklare gym. På den gröna och lummiga innergården finns stora gräsytor, fruktträd, mysiga parkbänkar, pergola/berså, boulebana och trivsam lekplats.

Läget i Eknäs är optimalt med naturen och skärgården runt husknuten samtidigt som det är citynära med allt storstaden har att erbjuda. Här tar du en promenad ner till Skurusundet på några minuter och i närområdet finns bland annat fina badsjöar, löpspår och fantastisk natur. Området är lugnt och harmoniskt och passar dig som vill bo med naturen runt knuten och samtidigt ha nära till ett gediget utbud av kultur, nöjen och service. Kommunikationerna är goda och bussarna passerar hela tiden in till Slussen. Det här är vad vi kallar ett perfekt boende med alla nödvändiga faciliteter för ett enkelt och smidigt liv.

Detta är en kommande försäljning med planerade visningar hösten 2024.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Eknäs, Saltsjö-Boo

Höjdvägen 1D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.