Stöten, Sälen

Snöflingevägen 14A

  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 495 000 kr
Månadsavgift: 3 710 kr/mån

Välkommen till Snöflingevägen i Stöten!

Lägenheten erbjuder 2 sovrum med totalt 6 bäddar, kök med öppen planlösning mot allrummet som rymmer soffhörna och kamin. Precis vid entrén finns dusch och bastu som ligger separat vägg i vägg med toaletten.
Loftet är idag inrett med tv-hörna och sovdel, men kan såklart göras om till fler bäddplatser. Total uppvärmd boendeyta blir 77 m².
Både kall- och varmförråd finns, med gott om plats till förvaring. Det generösa varmförrådet ger möjlighet att förvara personliga tillhörigheter om man skulle vilja hyra ut lägenheten.

Här på Snöflingevägen i Kronoparken njuter man av lugnet och naturen under alla årstider. Vintertid utgår en av fyra längdspårcentraler härifrån och för dig som vill ge dig ut i längdspåret finns flera kilometer spår att välja på, varav 3 km är elljusspår. I dalspåren kan du välja mellan skate och klassisk stil.
Här finns också Kronoparkens förbindelselift - Kronliften, den tar dig vidare till resten av Stötens utbud av pister. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. Förutom fantastiska pister så erbjuder Stöten fina restauranger, nöjen och aktiviteter, hotell samt livsmedelsbutik.

Vi berättar gärna mer om Snöflingevägen och Stöten. Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för mer information och visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stöten, Sälen

Snöflingevägen 14A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.