Lindvallen, Sälen

Brandmossvägen 14I

  • 3 rum
  • 54,9 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 100 000 kr
Månadsavgift: 4 350 kr/mån

Brandmossvägen 14I i Lindvallen!

Brandmossvägen 14I är en ljus och trevlig lägenhet på ovanvåningen i Brf Snöflingan på Lindvallen. Dessa numera, klassiska "Brandmoss-lägenheter" erbjuder en bra hall med plats för förvaring, allrum, kök, två sovrum samt ett helkaklat badrum med kombi-tvättmaskin. Köket är utrustat med spis & ugn, kyl & frys samt diskmaskin. Sovrum 1 är idag inrett med dubbelsäng, sovrum 2 har en familjesäng samt en enkelsäng. Basen i lägenheten är naturlig och stilren med vitmålade väggar och ljusa parkettgolv, vilket gör att köparen har möjlighet att sätta sin prägel i lägenheten.

Med Lindvallens digra utbud av aktiviteter, nöjen, restauranger, pister, längdskidspår och allt annat man kan tänkas önska sig under sin vistelse på fjället bor du optimalt på Brandmossvägen, både permanent eller om du önskar nyttja lägenheten för fritidsboende.
Under barmarksperioden värdesätter man också det centrala läget. Hela fjället står och väntar på den äventyrslystne med fantastiska leder, stigar och vägar för vandring, löpning och cykel. På Lindvallen kan du numera åka skidor på sommaren, klättra i klätterpark, spela padel och cykla i pumptracks bland annat. Det finns helt enkelt något för alla, stora som små, gamla som unga!

Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för visning och mer info!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lindvallen, Sälen

Brandmossvägen 14I

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.