Balkong - härlig utsikt över innergård

Råå, Råå

Rååvägen 119

Såld
  • 5 rum
  • 98 kvm
  • Bostadsrätt

Härligt stor bostadsrätt i stabil förening på Råå!

På attraktiva Råå saluförs nu en riktigt pärla. Här finner ni en härlig lägenhet på 98kvm med fönster i samtliga väderstreck!

Vi välkomnas av en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Några steg till höger så vips är du inne i vardagsrummet med ljusa väggar och golv i parkett. Förbi vardagsrummet finner vi det ena sovrummet som ligger avskilt ifrån övriga sovrum. Genom en hall med härligt ljusinsläpp för dig rakt in till matplatsen som ligger i öppen planlösning med det vita och ljusa köket ifrån 2014. Köket erbjuder dig hel kyl & frys, fläkt, induktionshäll samt diskmaskin. Master bedroom ligger i anslutning till matplatsen, för lite extra utrymme har man skjutgarderober längs hela väggen. Här har du även ett fönster mot den charmiga balkongen som har utsikt mot innergården. Det tredje sovrummet ligger vägg i vägg med det stora badrummet. Både badrum och gästwc är renoverade av föreningen i samband med stambytet 2004. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten, här kommer du att trivas!

Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 7 är en ekonomiskt mycket välskött förening som erbjuder låga månadsavgifter, vilket ger dig ekonomisk trygghet och flexibilitet i din vardag. Föreningen har dessutom tecknat ett gruppavtal med Telia (telia triple play) om tillgång av fibernätet till alla lägenheter. För dig som boende innebär det att du har tillgång till Digital-tv och bredbandstelefoni, direkt via nätverksuttaget. Det ingår i avgiften tillsammans med värme, vatten och bostadsrättstilläggsförsäkringen. Föreningen erbjuder även sina medlemmar garage/parkeringsplatser mot en avgift (separat kö-system gäller).

Råå ligger i södra delen av Helsingborg och är ett mycket folkkärt område. Här bor man lugnt och tryggt med närhet till Råå Centrum, Helsingborgs centrum (ca 5km), skolor, förskolor, matkedjor, grönområden men även strand och badplatser.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna