Albybergs Industriområde, Österhaninge

Albybergsringen 105, nr 45

  • 2 rum
  • 180 kvm
  • Lokal

Kombilokal nära väg 73

Egen lokal, billigare än att hyra!

Här finns möjligheten för dig att förvärva en eller två lokaler och anpassa efter era behov. Belägen inom inhägnat område med låsta grindar i företagspark, vilket erbjuder utmärkta möjligheter för nätverkande och samarbeten.

Lokalen är fördelad på 2,5 plan med en total yta på 180 kvm. De två huvudplanen är vardera 72 kvm (6x12 meter) och ett entresolplan på ca 36 kvm. Övre planet nås via en trappa och även via en gemensam hiss. Lokalen kan delas av om man önskar hyra ut en av våningarna. Den intilliggande lokalen är också till salu, så vid behov av större yta kan båda köpas och enkelt slås ihop.

Entréplanet är perfekt för tillverkning, produktion eller verkstad och har en golvbrunn kopplad till en gemensam oljeavskiljare. Golvet är epoxymålat och eluttag har dragits fram på många ställen för att underlätta olika typer av verksamhet. Takhöjden är generös med 5,4 meter på högsta delen och 2,5 meter under entresolplanet. Porten har en bredd på 3,8 meter och en höjd på 4,2 meter, och det finns även en separat gångdörr. Uppvärmning och kyla sker via en luftvärmepump.

Halvvägs upp till övre planet finns ett entresolplan, byggt av träbjälklag och spångolv, med måtten 6x6 meter.

Övre planet är lätt att inreda och har utgång till en loftgång med hiss och spiraltrappa. Dessutom finns stora fönster som ger bra ljusinsläpp.

Månadsavgiften till föreningen är 5 950 kr plus moms, exklusive vatten och el. Köpare av lokalen måste bedriva momspliktig verksamhet.

I området finns flera etablerade företag inom olika branscher samt restaurang och padelhall. Det finns ett bra kontaktnät inom föreningen för att utveckla samarbeten.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Albybergs Industriområde, Österhaninge

Albybergsringen 105, nr 45

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.