Väster, Örebro

Lövstagatan 46D

  • 1,5 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 795 000 kr
Månadsavgift: 3 879 kr/mån

Högt läge med utsikt över föreningens innergård. Hiss och balkong finns.

Optimalt planerad lägenhet som erbjuder ett mysigt kök med matplats alt. sovrum i anslutning till balkong med förmiddagssol. Samt rymligt vardagsrum . Hiss finns.

Låt oss få presentera en riktigt trivsam ett-rumslägenhet med ett underbart läge på omtyckta Väster. Bostaden är belägen alldeles intill föreningens innergård vilket skapar en lugn och rogivande atmosfär. Här är det inte svårt att känna sig som hemma!

Den här fina ettan på 40 kvadratmeter är disponerad på ett optimalt sätt. Här möts du av en rymlig, inbjudande hall. Ett rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp. I anslutning till hallen når man även matrummet/sovrummet där det finns gott om plats för en bäddsoffa eller säng. Här återfinns även utgång till balkongen som vetter mot den grönskande föreningsträdgården! Vidare i köket erbjuds såväl goda arbetsytor och förvaring.

HSB Tallen är en välskött och stabil förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, gym, och cykelrum. Sist men inte minst så erbjuds även en grönskande och välskött innergård med plats för umgänge och odling om man så vill.

Här bor man med närhet till Västers generösa utbud av butiker, restauranger och vackra parkområden. Goda bussförbindelser till Universitet och övriga staden. Med cykeln tar du dig till centrum på ca 5 minuter och bostaden ligger även på rätt sida av stan för att ta sig smidigt ut på E18 för den som pendlar.

Kontakta Fastighetsmäklare Paola Ingeby för bokning av visningstid på 070-732 01 04 alt. paola.ingeby@skadiamaklarna.se

Välkommen Hem.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Väster, Örebro

Lövstagatan 46D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.